Bu gün bi ciðer ziyafeti çekeceðim kendime..
Kimseler yok nerde o teknikçi abiler her gun laf sokup gidiyorlardi ama ben gelcekleri tarihi soyliyim hisse bidaha duzeltmeye gittimi gelirler ahkam kesmeye...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Keko çok iyi analiz yapýyordu. Akrep temel analiz ile aklýný karýþtýrdý kekonun. F/K o zaman 495 gibi bir rakamdý. Keko paniðe kapýldý. Þimdi fk kaç 7 lere geldi. Ýki çeyrek bilanço sonra 2-3 lere iner. Keko yaptýðý analizi fk ya çevirseydi kendi gibi bir sürü ky da panikletmicekti.
yok arkadaþlar ben durdoda giderken de söyledim hiç bir sýkýntý yoktur diye...tek sýkýntýmýz sert satýþ baskýsý idi..amacým o baský bitinceye kadar baþka bir hisseden kazanýp gelmekti..ama evdeki hesap çarþýya uymadý...6,45 ten sattýðýmý 5,50 ve altýndan yerine koyabilirdim ki ayrýlýnca da asýl hedefim 5,50 den yerine koymaktý....akrep 5,00 lar da kýrýlacak ben 4,00 civarlarýndan bekliyorum deyince asýl o vakit akrep aklýmý karýþtýrdý...![]()
yoksa hesap ve kitabýmýzda bir yanlýþlýk yok...sonrada iþte baþka bir hissede dayak yiyince ( %21 kadar ) vede durdo da yukarý çýkýnca artýk baðlarýmýz tamamen koptu...elinde bulunduran arkadaþlara ben baþarýlar diliyorum..geçmiþte bu hissede ne söylemiþsem hala da arkasýndayým...benim söylediklerimi siz rehber edinin tekniðe mekniðe de bakmayýn...
her seferinde tradede baþarýsýzým diyordum..sadece iki defa trade yaptým iþte halimizi görüyorsunuz...bu durdo dolar çok aþýrý çýkmadýðý sürede çift rakamlarý görecektir...içiniz rahat olsun...
sattýk diye hisseyi kötüleyecek deðiliz..bu bizim kitabýmýzda yazmaz...ne düþünüyorsak samimice söyleriz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
burdaki sert tartýþmalar olmasaydý belki de daha kýsa sürede dönecektim ve belki de durdoya destek amacýyla da olsa daha yukarýlardan tekrardan girerdim...ama burada bazýlarý kalbimi çok kýrýnca durdonun ne hali varsa görsün dedim ve o yüzden de bekledim..
neyse dostlar özelden de görüþtüðümüz arkadaþlara hep tutun dedim...ben size baþarýlar diliyorum...fazla kalmadan 7,52 zirvesini görüp aþacaktýr..tabi dolar þu anki hantallýðý sürdürürse ..gerçi dolar yönden de çok fazla risk yok..ama yine de en etkili risk odur..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri