Sevgili durdo alýim ve ulamalarý
siz sýkýþmayýn lafý çeviemeyin
az kalan yada sattým deyipte satmayan kolpacýlar
satsýnmý diyorsunuz
siz bir söyleyin d az akýllý bizerin beyni sulanmasýn
hep söylerim
kurtlar kocayýnca çakallara maskara olur
Sevgili durdo alýim ve ulamalarý
siz sýkýþmayýn lafý çeviemeyin
az kalan yada sattým deyipte satmayan kolpacýlar
satsýnmý diyorsunuz
siz bir söyleyin d az akýllý bizerin beyni sulanmasýn
hep söylerim
kurtlar kocayýnca çakallara maskara olur
Arkadaslar herkes fikrini soyleyecek.Kirmadan, incitmeden.Dogru veya yanlýþ,.Sataþmadan olmalý.Bircok kiþi gibi çok fazla detay bilmesek de.Burasi forum.Herkes yazabilir.Begenmedigimiz yazýlar için çeþitli kýrýcý kelimeler kullanýlýyor. Bu hoþ deðil. kimse yazmamýþ olsa, daha mi mutlu oluruz acaba? Bomboþ bir forum olur.
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim kötü bir huyum var..hisseyi sattýktan sonra eðer tekrar aldýðýmda daha az lotum oluyorsa nedense almak istemiyorum...onun yerine gidip sermayeyi artýrýp öyle tekrardan almak istiyorum...þu anda kalkmaya kalksam %30 a yakýn daha az hissem olacak...o yüzden de alamýyorum..yoksa gerçekten de almak istiyorum..bilmiyorum benim ki de aþýrý inat mý diyeyim yoksa gurur mu diyeyim bilmiyorum..baþtan beridir huyum budur..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Ýnat etme keko gel burda da bir taban yiyelim seninle.
Þaka bir yana durdo gelecek vaad eden bir þirket besbelli.
Karel, klimasan, durdo, knfrt, dmsaþ güzel ve karlý þirketler.
dua edin de bende þu açýðýmý kapatýp buraya geleyim..yoksa gelmem imkansýzlaþabilir...ama gelemezsem de gönlüm sizlerledir...umarým ki bir hisseyi çift rakamlarda görürüz de bu günlerimiz güzel bir aný olarak kalýr...
çift rakamlara gittiðinde hisseyi yeni alacaklar da gelip buralardan eski günleri okuyacaklar...iþte o zaman bir zamanlar hayal olarak görülen þeylerin aslýnda geçmiþte keko denilen birinin sýk sýk söylediðini görecekler...bu durdo sevdalýsýný nasýl da idam sehpasýna götürmeye çalýþtýklaýrný da göreceklerdir...biz affetsek de tarih afetmeyecek....
![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri