Teþekkürler keko
Teþekkürler keko
Ýmkaný olan pasta grafik atabilirmi
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alýcýlý bir seyirle baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin medyan
tahmin +346, ortalama tahmin ise +276 puan oldu.
Foreks'in 42 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +679 puan olurken, en düþük beklenti -420 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan 42 analistin 37'si pozitif, 5'i negatif açýlýþ
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým uzmanlarý
[email protected] adresine baþvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : +346
Ortalama : +276
Maksimum : +679
Minimum : -420
Katýlýmcý: 42[(+)37(-)5]
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(29/03/2019 - 09:23:24)
ÖGLEN OLDU DAHA 15 BÝN LOT ANCA OLMUÞUZ NE ÝÞLEM HAÇMÝ BÖYLE...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yahu bu teknikçiler de hep hisse düþürken geliyorlar esas þimdi bi grafik atsýnlarda anlayalým yukarýmý aþagý mý gidecek...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
teknikçi, dediðiniz hisse sahibi deðilddir sadece hissenin yaptýðý harekete göre gardýný alan kiþidir teknik konusunda yeterince bilgi sahibi olmadýðýnýz bu þekil bir soru sormanýza neden oluyor hayýrlý iþler
ytd deli saçmasýdýr
ben bu iþleri neye benzetiyorum biliyormusunuz akadaþlar mesleðimdeki duruma ben doktorum hastanýn kalp damarlarýnda týkanýklýk var þimdi hastaya diyorumki beslenmene dikkat etmelisin spor yapmaya özen göstermelisin anjioda damarlarýn yüzde 60 týkanýklýk bu kriz geçirtmez kriz olmasý için yüzde 90 üstü daralmasý lazým bu biranda yaptýðýn eforlada olabilir veya yediðin þeylerlede olabilir bana diyorki hocam çokmu tehlikel,i þimdilik tehlikeli deðil diyorum diyorki hocam bu beni öldürürmü öldürmez diyemiyorum çünkü vücut yapýsý ve diyeti ve yaþam þekli ne kadar sürede damarlarýný týkayacak bilemiyorum öldürür diyemiyorum çünkü bu oran öldürmesi için yeterli deðil ama hasta gözümün içine bakýyor ne olacak hocam peki çünkü o an kesin cevap istiyor bu cevap bende yok çünkü ben tanrý deðilim teknik olarakta bu cevap bende olamaz olsa zaten herþeyimi satar ona göre hareket ederim günlük sadece yüzde 2 yakalasam mesleði býakýr hawaide teknemde bunlarý yazardým þuan için kendinize iyi bakýn kimseyle polemiðe girmek gibi amacým yok sadece yatýrým yaparken iyi düþnün çünkü para kolay kazanýlmýyor milletin ne kadar bildiði ve ne kadar doðru söylediðinden ziyade sizin ne kadar kazandýðýnýz önemli nokta
ytd deli saçmasýdýr
Yer Ýmleri