Birde sn .keko nun yaktýn beni DURDO dediðini duyar gibiyim...![]()
Birde sn .keko nun yaktýn beni DURDO dediðini duyar gibiyim...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Seviyorum sizi. Bu tahmin ettiðim bilanço gelirse zaten millet uçurur onu. Almak için düþmesini bekleyenler varmýþ diye duyunca tepem attý. Bir hisse bu kadar ezilmez ya. Yok Anadolu yu bekle yok bunu bekle. Ýnþallah yeni yatýrým haberleri veya þirket raporlarý gelirde uçar. Ama seviyorum ben VÝRGÝNÝA ‘yý. Bak alýþta ilk sýrada. Aþkýmýz daim olsun.
Cok heyecanlanmayalim.. Kareli de götürdüler boyle... Þimdi durumu malum....
6 ile 8 arasýnda bekliyorum. Bu þekilde sene sonuna kadar kar devam ederse özsermaye mükemmel olur. Benim için özsermaye kalemi ve favök çok önemli. Zaten bu ikisi zamanla fiyata yansýr. Geçmiþ yýl zararýný bu yýl kapatýr ve artýya da geçer.
Yeterki paramýz var diye kasýlanlar bu hafta VÝRGÝNÝA ‘nýn yaptýðý gibi aðýzlarýnýn payýný alsýn.
Mallarýný kaptýrsýnlar. Virginia fiyata endekse bakmadan bulduðunu alýyor. Bugün olduðu gibi. Ucuzlayýnca alacakmýþ bazý lüzumsuzlar. Grafik dönüyormuþ. Alacak mal bulursa alýrlar. Çok beklerler. Grafik gerçekten döndü ama kime döndü 🤣🤣🤣🤣🤣
Cigerci bey... Kime laf sokuyorsunuz... Acik olun.... Lafý dolandýrmaya gerek yok...
Su asamada net kar çok önemli deðil.. Önemli olan ciro ve faaliyet kari.....
Yer Ýmleri