Ben ilk çýktýðýnda 7.50 de çýktým uyardým gene de iyi dayandý gurup kuvvetli.Sayýn Kekoya bu kadar þiþirilrse insanlar zarar eder diye yazdým fakat herkes para kazanacaðý tarafý dinler.
Ben ilk çýktýðýnda 7.50 de çýktým uyardým gene de iyi dayandý gurup kuvvetli.Sayýn Kekoya bu kadar þiþirilrse insanlar zarar eder diye yazdým fakat herkes para kazanacaðý tarafý dinler.
Eslesme 5.95 su an
Devamlý takip ettim ne yapsaydým çift hane kar bekleyenlere en fazla 2milyon kar gelir deyip tepkimi alsaydým okuyun arada beklentileri yüksek tutmayýn diye yazdým.Hakkýmý yemeyin.Bu kadar borcu olan þirketten bu piyasa da daha fazla ne beklenebilir.Uzun kýsa 100 milyon borç var
Bu ilk çeyrek... Mevsimsellik olabilir... Diger çeyreklerin Bu sekikde geleceði ne malum?
yap bi taban da rahat la bari...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
baddog baddog þu an forumda
Kýdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
639
Alýntý Originally Posted by keko Yazýyý Oku
yýllýk cirosu 300-400 milyon tl lere , yýllýk karý ise 50-100 milyon tl lere varacak bir durdo için bu borçlar çerez parasýdýr...borçlarýnýn büyük bir kýsmýný makina yatýrýmlarý için yaptý...bu yatýrýmlarýný tamamladý ve artýk bu yatýrýmlarýn meyvelerini yemeye sýra geldi..durdo eski durdo deðildir...bir kaç gömlek büyüme ihtimalini görüyoruz...herþey önümüzdeki bilançolarda görülecek...eðer beklediðimiz ciro ve karlarý göremezsek ve hala eski durdoyu görürsek biz de burda durmayýz...ama görürsek de orta ve uzun tutmaya devam ederiz..
kimse bize silah zoruyla hisse aldýrmýyor dostum...hepimizin akýl ve mantýðý ve belli bir de borsa tecrübesi var...isteyen alýyor , isteyen satýyor ,isteyen de tutuyor...
Þirket döngüyü döndüremiyor....9 aylýk ciro...138 milyon...finansman gideri 32 milyon...özkaynak erimiþ...
180 milyon borç...bu ciro ile bu borcu ödeyemez...sýkýntý....bu gün için yatýrýmcý hissesi deðil...oyuncu hissesi....
Yüksek banka borcu....düþük ciro....
Düþük karlýlýk....
Keko.....
Yatacak yerin varmý....!!!!!!!!!!!!!!......
29-01-2019, 11:32
Konu: DURDO - Duran Doðan Basým
baddog Cevaplar
8,109
Ýzlenme
520,800
Dikkat edin.... Þirket'in borç durumu...
Dikkat edin....
Þirket'in borç durumu vahim....
Kýsa vadeli borç....115 milyon...45 milyonu banka kredisi....
uzun vadeli borç...58 milyon....24 milyonu banka kredisi...
öz kaynak...
Yýlbaþýnda konulan yazý...
Dünyanýn küfürünü yedim....
Belki bir mazlumu kurtarýrým diye....!!!!!!!!!!!....
Yer Ýmleri