Kitabcý kardeþim bazý arkadaþlar kul haký filan bahsediyor sanki ben zarar etmemiþim gibi hisseye güvendik son ceyreklere göre böyle olacaðýnýbikemezdim bana göre kötü bir bilanco bak iþyat gedik ve ak yatýrým kaðýdý ayskta tuttu son günlerde iþyatýrým girdi oda baktý hisse kýsa vade iþyapmayacaðý zarar kes yaptý þimdi ise baþka bilancodan cýkarmak için hisse deðiþimi ne gitti bende öyle yapýcam bunda gönül koymak olmaz bu pazar böyle kötülüþeni sat iyisini al ben bu borsada bu iþlerböyle yürüyor manidar konuþmamak lazým hisseler þirketler bozulmaya baþlarsa sen ben satýp baþka hisselere yönelicez
Nasýlký büyük balýk dediðin öve övebitiremediðin gedzayý satýp kactýn veya yünsayý bilmiyorum kaçtýnmý bu borsa bu iþte hisseye aþýk ýlmuyacamn benim yapacaðým bir þey kalmadý ben satmadam baþkalarýda satýyor herkese hayýrlý kazançlar hisseyle inat etmemek lazým iyiyi buldunmu ona geçmek lszým seninbenim yaptýðým gibi
borsada amaç kazanmaktýr
ben sattým o sattý
bu kagýtta bir operasyon yapýldýmý yapýlamadýmý bilemem herkes kendi parasýný bilir
ilk gün bence çok çýkýlamada
7.10 - 6 bandýna soluksuz satýlan 6 altýnda
dün fena verdi gözüküyor verdimi o kurumlara bakmak lagzým
yanlýz arkadaþlar yazýlanlarý dogru okumak lagzým
bence gerçek ky sakin olamasý lagzým
buralardan verilirmi alýnýrmý
bunu da iyi bir degerlindirme yapmak lagzým
bu çýkýþ hareketi
artýgan eksiye dogru olsaysý
o zaman olurdu
burada sorun var
bir önemli detay
alan doymuyor satan doymuyor durdoya
Öyle bir hisseki her an herþey olabilir gibi geliyo)...
Bilgi mahiyetinde paylaþmak istedim;
Þirketin fransýz ortaðý bu tip volatiliteye nasýl müsade ediyor o kýsmýný bilmiyorum. Ama yeniden deðerlemede 68 milyon tl lik fabrika yönetim binasý, kasadaki 7 milyon ile þu anda iþlem gören 75 milyon TL eþit. Yani þirketin ne pazarý, ne kredibiltesi, ne yurtdýþý ne yurtiçi, müþterisi, satýþ aðý, Makineleri(bilenler mutlaka vardýr matbaa makineleri kurulunca ayrý fiyatýna düþecek bir tür deðildir. Deðeri bile artabilir.
Þimdi þimdi deðeri 75 milyon, halka açýklýðý %35. Geri kalan paylar toplamý 48,75 milyon TL/6.05= 8 milyon dolar.
Yönetim eðer kendi þirketine güveniyorsa, buyursun geri alým açýklasýn. Bu dalgalanma þirketimizin gisiþatýný yansýtmýyor diye.
Ha yapmak istemiyorum diyorsa, o zaman biz þirketin mevcut durumuna kendilerinden daha çok güveniyoruz.
Bu vesile ile p.tesi günü (cuma günü ulaþamadýk) önce telefon görüþmesiyle. Haziranda da genel kurulda gündem dýþý konu açtýrarak eðer geri alým yapmayacaklarsa þirketin halka arz dýþýndaki kýsmýna teklif götürmeye ve bunu kayda geçirtmeye karar verdik. Bakalým hayýrlýsý olur umarým.
sanki birileri aþagý oynuuyor ve hertürlü oynuyor
yazýlan larý okuyunca þunu anlýyor insan
ben sattým benden baþka 2 kiþi daha vardý ben herkezi kandýrdým
kazanmak mübahtýr deim perþenbe sabahý elimdeki lotu maliyetine bakmadan sattým
diyeri de sen yanlýþ yaptýn sýraný beklemedin acele ettin ben dahil birkaç kiþi malda kaldýk veye biz zararýna çýktýk seni deþifre ediyoruz ben sözcüyüm
bu yazdýklarýnýzý dogru anladýysam cuma gününkü satýþ büyük abinin satýþýydý ve baya kol kesmiþ
benim anlamadýgým satýysanýz sýkntý ney
bizlere kerizmi diyorsunuz baþka bir izahý yok
yada baþka bir hesapmý var
bunu da yazar sanýz çok seviniriz
evet can yaktýnýz hemde fena
Yer Ýmleri