info malý bitirmiþ
alnusta 47,000 lot kalmýþ
eðer virman filan gelmez ise
anlayana
taþeron kardeþler
info malý bitirmiþ
alnusta 47,000 lot kalmýþ
eðer virman filan gelmez ise
anlayana
taþeron kardeþler
Ýsmail bey hiç kimse bu þirketin farkýnda deðil. Yaptýðý yatýrýmlar ortada....þu an sektörde öncü bir firma.
Gloss green olayý muhteþem bir olay ve katmadegeri yüksek.þu an türkiyede hatta avrupada bile ilk ve tek ilgilenen sirket duran dogandir.bu konuda ar ge yapanda duran dogandir.yukarýda bahsettiðiniz büyük ve uluslararasý þirketler eninde sonunda geri dönüþen kutulara gececeklerini aciklamislar. Ve cok bakir olan bu konuda ileride duran doðan Türkiye hatta dünya lideri olabilir.
Hatta bu dev þirketlerin islerini yapabilir ve bu konuda yeni yatýrým kararlarý gelebilir.
Kendim için söylüyorum kimseye deðil duran doðan çok büyük potansiyer taþýmaktadýr.türkiyede ciro olarak %50 buyuyen baska bir sirket varsa bana lutfen soyleyin.durdo ciro olarak hersene %50 buyumektedir.hatta o kadarki
Gecen sene ayný dönemde ilk çeyrek 39 milyon iken bu sene 53 milyon olmuþ %35 buyudugu halde bu kotu algilanmistir.ilk ceyrek donemsellik oldugu icin ciro yuksek olsada buyuk beklentiler icinde olan yatirimcilari memnun etmemistir.ama 2.çeyrek bilanco insaallah guzel beklenmektedir.Bunu gören bilen büyük yatýrýmcý gelmeye baþladý ve diðerlerine gelirse durdo kapis kapýþ olur.
Genel Kurula katýlan arkadaþlar çok güzel þeyler söylediler.geliþmeler siparisler hersey çok güzel gidiyor.umarým 2.çeyrek bilanço çok güzel bekliyorum þahsen.bunu sadece durdo yu yakýndan takip edenler bilir...
Yatýrým tavsiyesi asla deðildir.
by trader
düþünceleriniz için teþekkür ederim
öncelikle genel kurula gidenler hesap sormaya gitmiþti
ama hesap soramadan kuzu kuzu geri geldiler.
siz bu þirketi yönetenlerin bilançoya yazdýklarý genel yönetim giderlerini görmeden
kalemlerini ve hesap makinalarýný çok iyi kullanan muhteþem muhasebecilerini görmeden
hele tahtanýn eski speklerini tanýmadan bence böyle iddalý konuþmayýn
evet þirket çok güzel ama gerisi þüpheli
Selamlar.Muhasebecisi derken kastýnýz. Ayþe haným mý? Zeren haným mý? Dikta edilmediði sürece Zeren haným en basit tanýmý ile ankeste iyidir.
Ama sorduðum sorulardan;
1- neden çok iyiyiz fiyata yansýmýyor, piyasa koþullarý diye cevap geldiðinde bunun doðru olmadýðýný olaðanüstü durumlarda hisseye sahip cikilmazsa 500k satýþla 3 günde %50 deðer kaybetmesinin normal olduðunu. Bu þartlarda da fonlarýn giriþinin biraz zor olacagini,
2- Fransýz ortak ne yapýyor? Kýsaca Daha yeni eli taþýn altýna koyuyorlar þeklinde geri dönüþ alýndý.
Ozetle insanlar hissede güven tazelemek istedi. Onu da bu dönemde gorecekler doðru mu düþünmüþler diye. Zira kur farký yok denecek kadar az. Dolayýsýyla efk dan neredeyse hiç yetmeyecek.
Þimdi bakýn öncelikle buradan bu kadar atar, gider yapacaðýnýza bir zahmet gelip kendiniz de sorsaydiniz. Buradan böyle yazmaya olmuyor. Size genel kurulda sorduðum sorularý ve gelen cevaplarý yazýyorum. Gereksiz üst perdeden yazýyorsunuz da bir zahmet genel kurul tutanaðýný okuyun. Kim ne anlatmýþ kim sormuþ.
Yer Ýmleri