Yazmayacaðým dem8stim ama dayanamadým.Hani yeni Durdo diyorlardý iki yýldýr. Yeni Durdo olsa þu anda fiyat 10 larda gezerdi. Spek fiyatý yükseltti. Mali býrakacak adam ariyor .Alanin elinde kalir .Hisse sýnýf deðiþtirmiþse bilançoda önce 10 tl yi bulmasi gerekir. .
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spekler kendi reklamý yapýyor artýk ;) silkele babam silkele
50000 lotla spek olunmaz. Ben sadece ky leri uyariyorum.Alirlarsa ellerinde kalabilir. Tabi ki isteyen alýr istemeyen satar.Kimseye yatýrým tavsiyesi yapmýyorum.
ÝYÝ HAFTALAR
2019/6 AYLIK BÝLANÇOLARA YAKLAÞIK OLARAK ÜÇ HAFTA KALDI
GEÇEN YIL 2018/6 AYLIK CÝRO: 77,162,407 (https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=DURDO)
ÝNÞALLAH BUNUN ÜZERÝNDE GELÝR VE YATIRIMCININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR.
GELECEK OLAN 2019/6 BÝLANÇOYA GÖRE DURDO VEYA BAZILARINA GÖRE YENÝ DURD'NUN ROTASI BELLÝ OLUR.
YA ESKÝSÝ GÝBÝ DEVAM EDER YA DA YERLÝ, YABANCI YATIRIMCI VE KURUMSALLARA(FONLAR) GÜVEN VERÝR VE GÜZEL BÝR ÞEKÝLDE YOLUNA DEVAM EDER.
EGE CANSEN GÝBÝ BÝTÝREYÝM YAZIYI:
SON SÖZ:
DURDO, 2019/6 AYLIK BÝLANÇOYU KAÇLI RAKAMLARDA KARÞILAR?
hadý be trump at þu meþhur tweet lerini özledik. bak s400 aldýk senin için güle güle kullan diye. senin yüzünden borsa çýkmýyo bak![]()
Artýk ky ler uyandý.Bilancoya kadar fiyatý artirabileceklerini sanmýyorum.Artýrsalar bile kendileri alýr kendileri satarlar.Hacim yapýp hisse hareketlendi süsü vermeye çalýþacaklardýr.
Artýk bilançoya kadar hissenin gideceðini sanmýyorum.. Çünkü hisseyi þiþiren adamlarý kalmadi speklerin. Fiyatý da artýramazlar.Cunku ellerinde patlar.Olsa olsa kendileri alýp kendileri satarlar.Hacim yapýp hisse gidiyor süsü vereceklerdir.Inanlar alýrlar ve ne yazýk mi bence uzun zamanda onunla yatýp onunla kalkarlar.
Yer Ýmleri