Merhaba arkadaþlar ben yeni geldim foruma.Durdoyu takip ediyorum .iki yýldýr bu fiyatlara geliyor ve düþüyor.Yine ayný þeyler olabilir mi? Yoksa buradan alýnabilir mi? Yardimci olursanýz sevinirim.
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 Mayýs 2019 tarihinde Duran Doðan Basým ve Ambalaj Sanayi 18.889.535 TL'lik Oluklu kaðýt ve kartondan kutu, koil ve muhafazalar üretimi için yatýrým kararý aldý. http://borsaajans.com/Haber/yatirim-...tili-sirketler
Burada kimse yok mu? Hisse neden düþüyor acaba? Neden kimse yorum yapmýyor.Herkes çýkmýþ galiba. Iyi ki ben de almamýþým. Hissenin ederi olsaydi simdi hisse uçuyor olurdu.Galiba tavan fiyata ulaþmýþ. Þimdi elden çýkarma zamaný diyenler çýkýyorlar.Umarim bizim ky ler daha önceden çýkmýþtýr.
Merhaba buradayýz. Hisse düþüyor demiþsiniz ama geçen sene bugün 3,32 tl idi. Düþmeyi bize tanýmlarsanýz daha iyi destek oluruz ya da ben olamasam da forumda kesin olurlar
Kimse çýkmadý sadece 3 ayda bir bilanço gelince, nakit akýþý, favök ve satýþlara bakýp üzerinde konuþuyor. Hissenin fiyatý deðil deðeri bizim için önemlidir. Deðeri düþerse daha çok üzülürüz.
Þimdi elden çýkarma zamaný diyenleri bizimle tanýþtýrýrsanýz seviniriz.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Bilanço yaklaþýyor fakat hisseyi satýyorlar birileri.Kim olduðunu bilemem.Iyi bilanço beklentisi olsa fiyatýn yükselmesi gerekmez mi?
"thejackalav" diyor ki;
"Yeni þirket haber akýþlarýna dikkat....!!!!!
1 vakte kadar çok güzel þeyler olacak"
Saygýlar....
Yer Ýmleri