Originally Posted by
ÝSMAÝL
canlý takip ederim evet, gelen her kar satýþýnýn bu kadar hýzlý karþýlanmasý normal deðil tamam beklenti var kabul.
Kar satýþý gün içinde karþýlandýðý için grafikte bu durum görünmüyor.Bu durum kaðýda yeni alýcýlarýn gelmesinin önüne geçiyor, neden mi ben durdoyu tanýmasam ve yatýrým yapacak olsam ilk grafige sonrada bilanço ve faaliyet raporlarýný okurdum.
Grafiðe baktýðýmda ise çok tereddüt ederdim, eðer grafikte þunu görseydik 3 yukarý 1 aþaðý, yine fiyatlarýmýz bu seviyelerde olurdu ve yený alýcý kar satýþý beklerdý 1 aþaðý yaptýgýnda durdo alýrdý. Þimdiki durum sanki böyle deðil. belkide ciðerci hocam haklý
sayýn ismail kar satýþý dediðiniz þeyi bilanço sonrasý 6.40 kadar basýp devre kestirerek yaptýlar birileri orda tahtaya sahip çýkýp düþmesini engelleyip tahtayý yukarý sürmesi sizce kim için kötü malý taþýyanlar içinmi yoksa aþa basýp makinalarý satýþa geçirmeye çalýþan ama beceremeyip mal kaptýran tahtadaki oyuncular içinmi eðer 2 ci seçenekse daha çok üzülecekler gibi duruyor eðer tahtaya yeni yatýrýmcý gelecekse buyursun 7.5 tan alsýn sizlerin maliyeti düþük olabilir ama 6.5 üstü maliyetli baya yatýrýmcý var bu sefer tahtada trade eden deðilde bekleyen yatýrýmcýda kazansýn.. ytd
Bugünkü pastada þöyle
Son düzenleme : selim1907; 19-08-2019 saat: 20:40.
Son ýrmak kuruduðunda, son aðaç yok olduðunda, son balýk öldüðünde; beyaz adam paranýn yenmeyen bir þey olduðunu anlayacak.
Yer Ýmleri