Sessiz ve derinden devamAlýþýyoruz çift haneye, MAÞALLAH...
Sessiz ve derinden devamAlýþýyoruz çift haneye, MAÞALLAH...
Durdo da da benzer þekilde bilanco sonrasý 4 e kadar bastilar. Ben de senin gibi tersini düþünüp aldým. Sonuç durdo cift hanelerde bntas 2 lerde.
Cogu arkadas bilanço da faaliyer karindan ziyade dönem karýna odaklaniyor. Bu birinci hata.
Þirketin o anki durumuna odaklanýlýyor bu 2. Hata. Oysa þirketin gelecekteki durumuna odaklanmak daha doðrudur.
Bntas borcsuz yapisi. Üretim artýþýna dönük faaliyetleri ile uzun vade guzel isaretler veriyor.
Belki dogru belki yanlis yaptim ama 2 üzeri yeniden maliyetlendim.
Herkese bol kazanclar
Net kar ya da faaliyet karý önemli bir gösterge olmasýna raðmen benim için önemli olan serbest olarak þirketin kullanýmýna kalmýþ nakit üretebilmesidir. BNTAS'ý bilmiyorum nedense filtrelemem de çýkmamýþ. Ancak bist'te net kar elde edip nakit elde edemeyen o kadar çok þirket var ki, bu nedenle faaliyetlerde elde edilen nakitte nispeten fazla verenler tercih edilecektir.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Bence uzun vadedede durdo çok seksi duruyor)
Geriye yok bence dinlenmece yapýyor, bi ateþleme lazým, oda çeyrekte güzel kar olabilir) yakýþýklý olsun bizim olsun orti
)
MERMÝN MÝ BÝTTÝ YÝÐEN SAT BÝRAZ DAHA SAT....TABANCAYLA KURT AVINA MI ÇIKILIR. BASA BASA VERIO BIDE MALI![]()
Yer Ýmleri