Originally Posted by
aalgun
Hisseyi 3.90'da listeye aldý. 6 da yarýsýný, verdi. 6.5 da da yeni yayýnladýðý listede yazmadý. Özetle 3.90 dan listeye koyup 6,25 la diyelim 6.5 ortalama ile vermiþ oldu. Dolayýsýyla öyle çok gittiði falan için vermedi. O zamandan bu zamana ilgilenmedi hisseyle. Yakýn zamanda da 12 de kýsa vadede primli dedi. 14 te listeye aldý. ilk listeye aldýðý tarih 20/11/2018.
Biz durdo'nun ivmesini 2017 aralýkta paylaþtýk twitter da, ve pozisyon açmaya baþladýk.(Daha eski pozisyon taþýyanlar da olabilir tabii. Ama benim için önemlisi dönüþüm zamanýnda almak) Dolayýsýyla derinhisse ile baðdaþtýrmayýn bu hisseyi. zerre ilgisi yoktur. Beðenip 14 te tekrar gündeme aldý o baþka. Ama pozisyon var mý? önemli olan o.
Ama takipçi sayýsýndan kaynaklý kötü hareketlerde etkilendik. Ama þükür ki elimiz kuvvetli sorun yok.
Biz 2018 de genel kurula katýldýðýmýzda yatýrýmcý yoktu, genel kurulda. Oradan pay biçin ne zaman açmýþýz pozisyonu. (Bunu bireysel anlamda yazmýyorum. Sevdiðimiz kiþilerde girdi bu hisseye farklý zamanlarda). Ne kadar pozisyonumuz var az çok bilenler bilir.
Ha derinhisseyi tanýmýyorum, iyi þeyler yapýyordur. Ama pek ilgilenmediði ve nerdeyse pozisyonu olmayan bir durumda takipçi etkileþiminden kaynaklý bize de zarar geliyor. O kadar uðraþ þirketle sürekli irtibatta ol, 3 ten mal almaya baþla. Bütün düþüþlerin stresini çek, genel kurullara katýl. Ýnsanlara þirketin dobur ile ilgisi olmadýðý anlat.FAbrikaya ziyarete git. Þirketi anlat.. Sonra diðer hisselerin etkisiyle hasar gör. Mevzu hisse benim senin meselesi deðil.Ama duyduðum kadarýya zaten durdo ile ilgili ne kendi ne teknik analiz ekibi cevaplamýyormuþ. Keþke esaslý yatýrým yapsa. Daha yukarýlara hakettiði yere gitsek. Ama deðil öyle.
Yer Ýmleri