Originally Posted by
ÝSMAÝL
Günaydýn,
Kýsmen katýlmýyorum size hisse fiyatýmýz 7 li seviyesindeyken gelen satýþla iki taban görmüþ ve arkasýndan gelen satýþlarla bir hafta daha düþüp ile 3,60 lara kadar inmiþ bir hisseye destekte bulunuldu kýsmý çok doðru gelmedi, eðer bu satýþlar karþýlansa taban kalksaydý size katýlýrdým.
Bende dahil herkes izledi düþen býçaðý kýmse tutmak ýstemedý, hisseye güvenimiz tam olduðu için sadece kýsa vadede moral bozan bir durumdu, bunu fýrsata dönüþtürmek için 3,60 lardan dönüþle birlikte ben 4-TL üstünde alýþlarým olmuþtu planýmda olmasa da ve bir çok arkadaþýmýzda bu fiyatlardan ucuza hisselerini aldý.
Þimdi burdan ders çýkartmak gerekirse kendi fikrim tabi, hissemize derinlik olsaydý bu durumu yaþamazdýk satýlan mal o kadar yüksek bir mal deðildi, öyle kademede 100 -500 lot ile devam eder isek yarýn yýne ayný hikayeyi yaþamayacaðýmýzýn garantisi yok.
2020 den þirketten beklentim bedelli veya bedelsiz sermaye artýrýmý yada her ikisinden belli oranda yani daha önce yaptýðý gibi bir sermaye artýþý eðer bu olursa hissemize derinlik geliser likitidemiz artar ise gerçekten uzun vade yatýrým yapan yerli yabancý fonlar gelir þirket bunu hakediyor.
Yer Ýmleri