Duran Doðan Basým'ýn vergi dairesine sunulan 2019 yýlý 12 aylýk net karý 11.257.383 TL
Duran Doðan Basým'ýn vergi dairesine sunulan 2019 yýlý 12 aylýk net karý 11.257.383 TL
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yazýk gerçekten sadece %20 ciro artýþý var ki bundan daha fazlasý olmalýydý ve artan maliyetler nedeniyle brüt kar 2018 yýlýna göre düþmüþ.
2018/12 brüt kar 67 milyon
2019 /12 brüt kar 66 milyon
Diðer kalemlerde aþýrý bir sorun yok sorun ciro artýþýnýn yapýlan yatýrým karþýlýgýnda gelmemesi büyük sorun.konsolidede bi þeyler deðiþir mi detaylara bakarýz yine
Hocam haklýsýnýz ama þunu unutmayalým bizþ yanýltan kýsým kar ve ciro 2018 de kur þokundan sonra ciroda artýs oldu fakar bu maloyetlere yansýmadý 2019 seçimleri nedeniyle 2019 seçimlerinde. Sonra zam gelmeyen ürün kalmadý buda maliyetlere yansýdý ben kur böyle giderse önümüzdeki seneyi karþýlaþtýrmayý daha saðlýklý buluyorum. Yený yatýrýmlarda Haziranda devreye girecek bunlarýnda ciroya ve karlýlýga buyuk etkýsý olacaktýr.
Ýsmail bey selamlar,
Dikkate almamýz gereken bir durum var. Bir sonraki döneme kayan ihracat bedeli kaynaklý ihracat rakamý kadar satýþýn kArlýlýðý görünmüyor. Maliyet ve satýþ görünüyor. Dolayýsýyla ufrs de satýþlar düþük, kar kýsýmlarý nispeten yüksek çýkacak. Ancak yine de benim beklentimin altýnda.
Her ikisindende tatmin olmadim,firma olarak yuksek teknojoli makine alacaksin gazetelere ve yatirimcilara ben yuksek kalite premium urun ureticem diyeceksin,ihracati artiracaksin.
Bilancoda rakamlara gelince maliyet yukseldi kar dustu diyeceksin, biz ne bekliyoruz yuksek kalite mal uretecek kar marji artacak.Sanirim burada kazan kazan durumunda olan Lgr.
Bu firmanin (lgr) artik iyi niyetli olmadigini dusunuyorum.Gercek degerinin altinda mal mi veriyorlar diye suphe etmeye basladim
Ciroyu artirirsin, brut kar in artar borc odersin net kar in duser bunu anlarim.
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lgr tarafindan somuruluyoruz, oyle ciro uzerinden fatura kesip danismanlik hizmeti adi altinda her yil para odendi lgr ye kar uzerinden degil bakin ciro diyorum kazan kazan lgr de durum.
Belki rakam tutar olarak dusuk ama bu dusunce sinekten yag cikartma dusuncesi hos degil yabanci ortagimiz boyle maalesef
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri