Originally Posted by
ReaLInvestor
Aldýðýmdan beri içimde kötü bir his vardý aslýnda bununla ilgili. Alnus Yatýrým 12 aylýk bilançonun noktasý noktasýna 270 milyon kar tahmin ediyoruz dedi. Böyle yan tahtada bu denli isabetli tahmin yapmak ilk þüphemi oluþturmuþtu zaten. Meðer amaç alýcý kitlesini malý kitlemek üzere çekmekmiþ.12 aylýk bilanço geldiðinde ertesi gün kuþlu sitede konferans verdi Alnus araþtýrma direktörü. 200e yakýn kiþi vardý ve hisse inanýlmaz yüksek hedef fiyatla pazarlandý ve müthiþ beklentiler anlatýldý vs. Ertesi gün hisse taban yedi en çok satan kurum da bir önceki gün konferansý yapan Alnus Yatýrým dý. Orada iyice þüphelenmiþtim aslýnda malý elimize verdiler diye. Yanýltmadýda . Bunlarý Allah'a havale ediyorum. Hýzlý düþünce ve borsa geneli seçim belirsizliði vs nedeniyle düþünce bizide uyuttu ve satamadýk.Tam katakulleye geldik. Bilanço beklentisi zaten kötüymüþ bu yüzden düþüþ oldu evet ama gelen bilanço beklenilenden daha mý kötü oldu orasýný bilemiyoruz iþte. Hacimsiz tahta satan mutlaka aðýrlýkta olacaktýr, bana göre yarýn çok büyük ihtimalle taban olur.
Yer Ýmleri