Güzel hacim oldu hiç prim yapmayan alka 30 aydir
Yený anladý millet inþallah devamýda gelir yüzümüz güler ortak
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel hacim oldu hiç prim yapmayan alka 30 aydir
Yený anladý millet inþallah devamýda gelir yüzümüz güler ortak
Ýnþallah döke döke götürdüler. Yarýn aþaðý salmadan doldurarak yukarý devam edecek gibi duruyor. Sabreden herkese bol kazançlar. 4.80 i geçerse 5 üstünde kalmayý deneyecektir. 4.45 altý stoplu takip etmeye devam. 3-5 seans kapalý giþe uzun zaman bekleyenleri sevindirecektir inþallah ;)
Ben bu hisseyi 2.5 yýl tuttum. 2 liradan aldým. 4.5 liradan sattým. 2 de temettü aldým. Maliyetim 1.1 e kadar indi. Araba aldým. Þu an elimde yok. Ekstra param olsaydi kesinlikle dokunmazdim. Günlük aylýk kazandýrmaz ama sonunda kazandýrýr. Yazmýyorum ama takip ediyorum. Bilhassa üstten alan sayin hissezede ve berat 37 için devam etsin bu düðün(düðün dernek temsili) :) YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Kardeþim
Ýyi dileklerin için çok teþekkür ederim. Çok kazançta gözüm yok. Bur yillik Mevduat faizi kadar getirirse öpüp baþýma koyarým. Ama grafiðin içine etmezlerse aylýk grafik yükseliþin yeni baþladýðýný söylüyor
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi dileklerini için teþekkür ederim Allah herkezin kalbine göre versin
Ortak teknik ne diyor
bu tür sebebsiz yukarý cýkýþlar geri gelir.
Ortak göstergeler çok þiþti. Soðutmaya býraktý. 4.50 altýna salmak istemiyorlar gibi. Birkaç gün buralarda oyalanýp ikinci bir atakla 5 tl üzerine gidebilir.
Bir arkadaþ sebepsiz çýktý geri gelir demiþ. Doðrudur. Ama asil sebepsiz olan Temel rasyolari en iyi ve temettu þampiyonu þirketlerden birinin 30 aydýr yerinde saymasidir. Bir hissenin sonsuza kadar yerinde saymasi beklenemez. Hele ki bilanço sorunu yaþamýyorsa ve ekonomik daralma ortamýnda dahi kar ediyorsa hisse fiyatý her zaman yukarý gitme eðilimindedir.
Zarar yazan bir dünya þirket hissesi dahi yüzde 200 yüzde 300 primlendi
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri