Burdaki yorumlara bakýp ta almaya tereddüt ettim hep temettu verdiði günden itibaren düþüþ baþlar deniyordu ..artýk okuduðum yorumlarýn tersine hareket edicem..
Burdaki yorumlara bakýp ta almaya tereddüt ettim hep temettu verdiði günden itibaren düþüþ baþlar deniyordu ..artýk okuduðum yorumlarýn tersine hareket edicem..
günaydýn sayýn barbi.temel analize çok inanýrým.teknikçiler hissede artýk hiç bir direnç kalmadýðýný bütün dirençleri kýrdýðýný belirtiyorlar.yeni kar marjlý bir hisse ile karþý karþýya kaldýk. aðalar nereden çevirecekler bilmiyoruz.tepe noktasý bir muamma.en son tavanda 308 bin lot alýcý vardý.satan yok.eðer satýldý veya satýlmak üzere ise durdo gibi 20 tl yi aþabilir.yeni bir ürün yelpzesi ile karlýlýðý dahada artýrýcý bir ürünle karþýlaþýrsak daha yükseklere de çýkar deniyor.alka ile birlikte alkiminde tavan tavan girmesi çok anlamlý.bu durum satýþ fikrini destekliyor çünkü para alkim kasasýna girecek.tam bir belirsizlik var sýr gibi saklanýyor.ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSÝN.yatýrým tavsiyesi deðildir.siz sattýnýz hemde güzel kar ederek ben yarýdan çoðunu sattým ama almaya cesaret edemiyorum sattýklarýmý
ALKÝM KAÐIT ( #ALKA ) 2020 Birinci Çeyrek Bilanço Analizi
https://youtu.be/tQ1AeDamFto
Uzun vadeli borcu yok karlýlýðý artýrmýþ
Ýyi bir þey
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Venus Z20 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yolu hep açýk olsun
hesap ortada kur farkýndan da olsa iyi kar yazýp bunu ortaklarýyla bölüþen ender hisselerden, yýllýkta 70 üzeri kar bunu biraz daha yukarý sürükleyebilir.
Yer Ýmleri