4 eylülde yapýlan toplantý sonrasý tekrardan basvuru yapacak spk ya . bu fiyattan (25,34 yaný) olursa 6,25 olur açýlýþ fýyatý . bunun býr onemý de yok aslýnda. sadece pskoljýk etký yaratýr .
beným odaðým yený makýne ne kadar çalýþacak . tam kapasýte mý ? kademleý gecer dusuncesýndeyým . eðer tam kapasýte calýþýrsa ovvvvvv 8/9 milyar hasýlat çýkar karþýmýza . fennaaaaa :) 2025 yýlý için
yarýn kurulda sadece prosedür uygulanacak . geçmýþ yýl zararýn kapama olayýný kurulda gorüþ ülmesi :) ayrýca esas sermaye sisteminde oldugu için yonetým kurulu kararý yetmýyor bunu olaðan genel kurulda gorsumesý gerekýyor . bu yapýldýgý ýcýn mecburen olaðanüstü genel kurul yapýyor .
kayýtlý sermaye sistemýnde olsaydý býr defaya mahsusu yönetým kuruu karar ýle oluyor bu arada .
ýký farklý sermaye sistemý var
Üstad kayýtlý sermaye sisteminde, kayýtlý tavaný aþmamak kaydýyla yönetim kurulunun artýrým yapmasýnda bir sýnýr yok diye biliyorum. Yani mevcut sermaye 1 ise kayýtlý tavan 10 ise dilerse tek seferde 10'a çýkartýr dilerse 2-3-4 vs seferde. Ama tavana kavuþunca onu tavaný artýrmak için her halükardagenel kurul kararý gerekli. Esas sermaye sisteminden kayýtlýya geçiþte de genel kurul kararý gerekli.
"Hukuk hak ve adaleti baðdaþtýrma sanatýdýr."
[QUOTE=hakkýcan;6884071]Üstad kayýtlý sermaye sisteminde, kayýtlý tavaný aþmamak kaydýyla yönetim kurulunun artýrým yapmasýnda bir sýnýr yok diye biliyorum. Yani mevcut sermaye 1 ise kayýtlý tavan 10 ise dilerse tek seferde 10'a çýkartýr dilerse 2-3-4 vs seferde. Ama tavana kavuþunca onu tavaný artýrmak için her halükardagenel kurul kararý gerekli. Esas sermaye sisteminden kayýtlýya geçiþte de genel kurul kararý gerekli.[/Q
alka kayýtlý sermaye de deðil iþte esas sermaye sisteminde .
kurul kararýný kap atmayý unuttular sanýrým . býldýrým gelmeden ýsleme açýlamaz yarýn :)
boyle býr acemýlýk yapmazlar umarým .
ve yýnelemek gerekýr asýl onemlý olan bedelsýz artýrým degýl . yený yatýrým ve kapasýte kullaným oraný .
Yer Ýmleri