þansýmýz yok, kaðýdýn sahibi dipten alýrým ben nezaman istersem gider diyor, tavandan indirdi aþaðýya, ilginç olan ak yatýrým aldý 1 ml ama þuan takasta yok. demekki oda metro... yoksa dün satmadý, oyun içinde oyun...
þansýmýz yok, kaðýdýn sahibi dipten alýrým ben nezaman istersem gider diyor, tavandan indirdi aþaðýya, ilginç olan ak yatýrým aldý 1 ml ama þuan takasta yok. demekki oda metro... yoksa dün satmadý, oyun içinde oyun...
Dun demistim.bugun 1,36 olcak diye tahminim aynen tuttu..1,50 uzerinden gecirdiler
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda galip iki gün önce 1, 53 e sattýklarýný burdan almasý lazýmdý. Burdan alýp nasýl olsa brütten çýkýyor diye de en az 1, 60 lardan ky ya yine kakalardý hayret almýyor. O da benim gibi 1, 30 un altýný bekliyor herhalde. Ytd
Endeksin yükselmesi bize yaramýyor biz endeksin düþmesini bekleyelim. Bir þey demiyorum . Diyeceðimi aralýk sonunda diyeceðim. Ytd
Aralýk sonu ne var ki Bide bürüt takastan ne zaman çýkýyor bu hisse ya
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La bu hisseden bi cacýk olmaz ben çýkar en iyi bu
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akýl mantýk alýr gibi deðil yarýn brut takasdan cýkýyor halen daha eksýlerde her gün düþüyor bu kadar baský düþüþ nedir yani yazýk ya
Yer Ýmleri