Aylýk çogu hisse yuzde 15 20 marj veriyo ama biz ky cýlar gunlük yuzde 10 almak için uðraþýyoruz adamlar bizden alýyo
Brüt takasda bir ilk oldu ve bi kaðýt brüt takasa 1,58 girip 1,33 e düþerek düþüþle çýktý utanma diye biþe kalmamýþ vicdan hiç yok normalde brüt takasa giren kaðýtlar ilk etapda düþþede brütten cýkmaya yakýn prim yaparlar eukyo düþtü sana lanet olsun
Abi onu bunu anlamam kesinlikle öyle bi hafta iki haftada olacak is deðil bence he olursada bana göre göstere göstere çýkmayacak birden çýkacak
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok doðru bir tespit. Peki bu kadar baskýnýn nedeni ne olabilir? Bence açýk ve net. Ýyi haberler yolda ve bu srfsizler hissede kimse kalmayýncaya kadar haberi düþürmezler. Zaten spk nýn ne olduðunu 1 yýllýk borsacilar bile biliyor. Biz de kene gibi yapýþtýk. Bizi atmak için 1, 58 le tavan bile yaptýlar. Baktýlar çýkmýyoruz þimdi sürekli düþürerek bunu yapýyorlar. Bundan sonra 2 þekilde bizi atmaya çalýþacaklar. Ya yukarý aþaðý sert hareketlerle yada yine hergün kademe kademe 1, 20 ye kadar düþürüp bizi bezdirecekler. Ben daha önce söylediðim gibi 1, 20 ye kadar ne alýr ne satarým. Bu arada spk ve bimere sürekli satýn alma ile ilgili gerekli yazýlarý yazacaðým. Bence sizlerde boþ durmayýn. adam gibi olumlu veya olumsuz bir cevap versinler ki galipin bu hisseler üzerinde at kosturmasina izin vermesinler. Yazdýklarým kendi hayal ürünüm olup gerçeði yansýtmamaktadýr. Ytd
bir takas atabilecek varmý
Asansör hareketleri baþladý. Bu hafta bunlarý çok göreceðiz gibi. Bu hareketlerin ardýndan bir durgunluk dönemini de katarsak en fazla 2 haftasý kaldý diye düþünüyorum. Bugün bir kez daha emin oldum bazý þeylerden. Moralim daha iyi oldu. Aslýnda ufaktan buralardan portföyü artýrmak mantýklý gelmeye baþladý. Bakacaz artýk. Ytd
Yer Ýmleri