Kaybeden her zaman ky olmuþtur ayikamadin mi dostum. Þükür bu galibe hiç maðlup olmadim lakin yine ky yazik oldu her zaman ki gibi
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn için bir ön görünüz var mý. Saygýlar.
PGN605 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galibin girdiði tahtaya ön görü yaparak vebale girmek istemem hocam. Malesef.
Sayýn speksavar06 p.tesi için öngörünüz varsa merak ediyorum doðrusu paylaþýrsanýz sevinirim.
Hocam bende þuan hisse var zaten merak ettiðim acaba hisseyi bir süre yatay mý tutmak ister yoksa satýþlar devam eder mi acaba.Sizi burada ve etyat ta bu aralar sýk gördüðümden sormuþtum.
Eyvallah hocam evet bende de vardý kendimce sizlerle beraber kendi fikirlerimi yazdým sizlerden fikirler edindim lakin ben 2 hafta öncesinden bir miktar almýþtým galibin hisseye girdiðini görünce bir miktar daha aldým tavandan sonra ki 1.30 dan verdim. Vermemek zaten yanlýþ anlaþýlmayim lütfen acemilik olur. Kaðýt iki gün uçmuþ tavan yapmýþ tavandan sonra 10 kademe yükselmiþ daha da elde mal tutmak yersiz olur sonuçta galipten bahsediyoruz.
Bu saatten sonra bakarsin devam eder 1.50 leri görür bakarsin 1.00 altý olur.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Evet bende son tavanýndan önce 1.07 aldým tavandan sattým. Sonraki gün dayanamayýp 1.24 ten tekrar aldým. O gün hata ederek satmadým ve bir gün önce kazandýklarýmý þuan itibariyle verdim.Bekliyorum yarýn inþallah iyi olur ama bir miktar daha salabilir mi diye endiþelerim var.Teþekkür ederim.
Yer Ýmleri