Etyatta sirket kendisi hisse geri alimi yapmis, bir oyunlar donuyor ama...
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Etyatta sirket kendisi hisse geri alimi yapmis, bir oyunlar donuyor ama...
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyun moyun yok geçen hafta aþaðýdaki mailleri göndermiþtim ,okumuþlar.
Ýlt: 0,85 TL YUHHHH
15 Aðustos 2017 Salý 20:30
Tarih :
Kimden :
.com
Kime :
info@eurotrendyo.com, orkun.sahin@euroyatirim.com.tr, seda.sahin@euroyatirim.com.tr
Senet 1.12 TL den 0,85 e düþtü .Portföy deðeri 1.20 TL neyi niçin bekliyorsunuz.Yazýklar olsun...
----- Özgün Ýleti -----
Kimden : c @
Kime : info@eurotrendyo.com, orkun.sahin@euroyatirim.com.tr, seda.sahin@euroyatirim.com.tr
Gönderme tarihi : 11 Aðustos 2017 Cuma 19:51
Konu : Geri Alým
Hisse 1.12 TL den 0,93 e kadar düþtü Yönetim kurulunda 5 milyon geri alým onaylandý.
Ne zaman almayý düþünüyorsunuz veya almýyacaksanýz niye bu kararý aldýnýz.
Belkide olaganistü genel kurul toplantýsýna hazýrlýk hareketleridir[emoji44] [emoji44] y.t.d.
LG-H990 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bundan iki ay önce bi yorum yazdým bu hissenin birde tutunacaný ve asýl hareketin 3 ay zaman zarfýnda gerçekleþeceðini söyledim ve yanýlmadým bi anda sert dalðalara hazýr olun bu dalðalar sizi bi anda 2 lere atacak 1 yatay sürecinin bitmesi an meselesi Aða bilir bunu ama belki bu hafta baþlatabilir genel kurulu da var bakalým
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar takas paylasabilecek bir hayir sever varmidir. saygilar
Aþaðý giden bayraðýn mevcut direç bölgesi 1.25-1.27 olup buradan yükselen iþlem hacmiyle yukarý gidememe halinde bayraðýn altýna gideriz. bayraðýnaltý malesef 0.93TL..Sanki bilerek buralarda dinlendirip düþenleri DELTA ile almaktalar. DELTA 120.000 l ot artýda ilk seans ama 1.25TLde alým geldikçe (veya kendisi aldýkça) satýþ koymakta..
Bu baþlýkta an itibarlye ben varým; 0 ziyaretçi var. Bu da bitmiþlik-tükenmiþlik demek biraz ..
kardesim arada bir durum hakkinda paylasim yaparsan sevinirim. bende buradayim.
dunku takasi paylasabilecek biri varmidir.
Yer Ýmleri