- Bitirdin hocam bizi!
- Aydýnlandým.
- Biz ne yapýyoruz ya? Ne kadar yanlýþ yoldaymýþýz biz!
- Bitirdin hocam bizi!
- Aydýnlandým.
- Biz ne yapýyoruz ya? Ne kadar yanlýþ yoldaymýþýz biz!
Tek hocam müsadenizle bugün sepetimiz ne olmuþ bi bakalým.
Altýnýmýz 718 den 685 e düþmüþ
12.47 olan þey 12.25 e düþmüþ
12.88 hisse 13.16 olmuþ
Mevduattaki kuzu gibi yatýyor
Þuan tam hesap edemesemde kâr ýmýz yarý yarýya erimiþ
Büüüle hergün ekrana bakýp trade etmeyince de keþke seni dinleyip kâr ý realize edeydik diye bir iç geçirmekte bir abes yoktur heralde![]()
aslýnda bu sepet olayýný denemek için bu þekilde sürdürülebilirliðini görmek istiyorum abi
Amaç trade etmeden piyasada kazanç oluyor mu görmek lazým.
biz ky ler trade etmeyi bilmediðimiz için bu yola baþvurduk.
hep beraber bakýp görelim
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Abi, ben o kadar enstrümaný takip edecek donanýmda olmadýðýmdan EKGYO'da bekliyorum beþ aydýr ki onun da hareketlerine akýl sýr erdiremiyorum.
Abi, aralýk sonuna dek bekleyeceðim hissemde. O zamana kadar yirmi, otuz bin olmasýný hayalliyorum altý bin liramýn. Araba alým satýmýna gireceðim. Ýstanbul'dan al arabayý, Ýç Anadolu'da sat. Yüzde on kazansam her arabadan, asgari ücreti bulurum her ay.
Yüz binlik arabalarda yüzde onluk kâr, epeyi para eder. Para parayý çeker dedikleri...
Git gel masraf: 500
Arabanýn genel bakýmý: 2000
Kaça aldým: 55 bin
Kaça sattým: 65 bin
Kâr: 7500
(Tüm bu hayaller BÝST'in aralýk ayý performansýna baðlý.)
Abi, sepet alýþkanlýðýný sayende edinmiþ biri olarak bir Avrupa araba alýrým bir de Murat 131.
Tek abi borsada para katlamak bir sanatmýþ, siz bu sanatý yapabilmeniz için iyi bir sanatçý olmanýz lazým, aksi halde yýllar geçsede aylar geçsede sanat icra edilemiyor sa anca zaman kaybýdýr. Bu iþler iþ deðil tek abi
Ben sayenizde doðru yolu buldum, cumartesi pazarýnda sayarsak 5 gündür çok rahatým.
Hergün saatlerce ekrana bakmadan iþlerimi daha düzgün ve verimli bir þekilde yapmaya baþladým, eþ dost akraba ve arkadaþlarla daha çok vakit geçiriyorum.
yýllarýn ayusunu, yýllarýn fakir þortcusunu sepetci yaptýn ya abi senden büyüðü yok
Ölene kadar sepeti tutmuya devam.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri