@drzim hocamla telefonlada görüþtük biraz önce kendisine teþekkür ediyorum. Yazýdan biraz alýnmýþ oldugunu hissetiðim için arma gereði hissetim.
beni yanlýþ anlayan varsada yine özür dilerim biraz stemle yazmýþ bulundum. drzim hocama kendimi ifade ettiðimi düþünüyorum oda beni anladý zanýmca.
Bizim amacýmýz yatýrýmcýya fayda saglamaktan öteye gitmez.
Ancak iþte bizler burada okadar emekle yazýlar yazýyor sayfalar dolusun ve 0 menfaatle vakit harcýyoruz.
Bunlarý niçin yapýyoruz. Bu beným biraz hayat felsefem gibi insanlara yardýmcý olmak öðretmek göstermekten mutluluk duyuyorum beni bu mutlu ediyor.
Bu sayfanýn tek ve en temel amacýda kesinlikle budur. Ýnsanlarýn bir çoguna bu sayfada tek tek anlamak ve cevap yazmak durumunda kalýyorum. Haliyile bende bir yerde dolabiliyorum.
Bu sebepten ötürü eger birþeyleri söylerken stemle beraber kýrýcý olduysamda affýnýza sýgýnýyorum.
Bundan sonra biraz daha dikkatle yazmaya dikkat edeceðimi bilmenizi istedim bunu herkes için söylüyorum.
Teþrkkür ederim. Farklý fikir ve görüþlere herzman açýgýz. yanlýþ bilinenleri düzeltmek temel felsefemiz ve bunu kýrcý olmadan yapacaðýma emin olabilirsiniz.
sayfa acýlalý kaç gün oldu toplam gönderi sayýsý 250 bunun yaklasýk 180 tanesi muhtemelen bana aittir. Empati yaparsanýz benim de ne kadar yýprandýgýmý anlayabiliceðinizi düþünüyorum.
Herkese teþekkür ediyorum. Sormak öðrenmek en temel hakkýnýzdýr. Fikirler carpýþacak carpýsmaya devam edecek yatýrýmcý kenidisi nihayetinde dogruyu bulacaktýr. Farklý fikir ve görüþler carpýsmadýgý surece gerçeði asla bulamayacaðýz o Yuzden farklýlýk iyidir.
Farklýlýk zenginliktir.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri