bu mesele ile herhalde 5 yýldýr ugrasýyoruz.
5 yýl boyunca ýkna edýlen insan sayýsýda var elimizde. Gerçekten sana inandýrýcý gelmiyordur ama argumanlarý dogrulugu gören bir çok insan oldu.
Bana göre tartýþmaya bile açýk deðil bu konu tartýsýlacak bir konu býle deðil 2+2 nin 4 etmesi gibi birþeyi biz tartýþýyoruz. Saçma yani.
Bu baþlýgýn ve bu konuþmalarýn hiçbirinin olmamasý gerekiyor bana göre çünkü bom boþ yere tartýsýyoruz. 2+2=4 e sen tutup ne 4 ü 5 diyorsun bu yuzden tartýsýyoruz ya zaten.
bu meseleyi anlatmak için yemediðim hakaret rezil olmadýgým küçük düþülmediðim gün kalmadý 3 kere ban yedim konuþmalarýmý þikayet ettirildi. tek kelýme edemýyordum susturuldum. Yetmedi insanlara videolar çekerek anlattým.
Yetmedi dýþ örnekler buldum vesaire vesaire bunca þeyi yapmama gerek yoktu ki.
Uzun vadelý temettü sayfasýnda yeni gelmiþ bir arkadaþ vardý ne dedi. ? cevaben okudunuz mu. Ne zannediyormuþ temettüyü.
BU arkadaþýn konuya hakým olmadýgýný sende býlýyorsun abi. Ama uyarmýyorsun neden ? Bu neyin göstergesi o arkadaþa niçin ben haricinde kimse tutupta demedi dur yaw o hesaplama yanlýþ naptýn sen niye denilmiyor.
Ben size kendimi anlatýrken nasýl anlatýyorum bende siz gibiydim. Sizlerin geçtiði yollardan geçerek geldim bu sevýyeye. Borsaya girdim girelim temettünün mantalýtesýný anlayarak gýrmedým sizler gibi alinin mehmetýn dediðini dogru sanýyordum. Gerçekten temettüyü baz alarak seçimler yapýyordum.
Geleceðe dönük hesaplamalar yapýyordum ve muhtemel gelecekte ulasacagým parayý hayal edýyordum. Fakat bendeký merak duygusumudur daha iyiyi bulma isteðimidir nedir. Araþtýrma yapmamý sagladý ve gördümki bildiðim herþey yanlýþmýþ.
En iyi yol kendi kendine öðrendýgýn yolmuþ. Bakýn beným geçmiþime ben hiçbir hocaya danýþmam bu bir ego ise evet ego deyin buna. Fakat ben kendi aklýmýn ve zihnimin oldugunu düþünen biriyim. Kendi kararlarýmý kendim verebilirim öyle deðilmi kendim hesaplayabilirim. Ölçe bilirim mantýksal bilimsel ve matematiksel yaklaþýmlar bulunarak doðruyu ve yanlýþý ayýrt edebilirim.
BURADAKI ÝNSANLARA OLAN STEMÝMÝZ ÝNSANLARIN SORGULAMAMASI SORGULAMADAN INANMASI YOKSA KÝMSE GERÝ ZEKALI DEÐÝL BÝZ ÝNSANLARIN SORGULAMAYA TEÞVÝK ETMEYE CALISIYORUZ. HEMEN HEMENE HER YAZIMDA SORU CUMLESI KOYDUGUMU FARKETMÝÞSÝNÝZDÝR. NEDEN BUNU YAPMADINIZ NEDEN BÖYLE DÜÞÜNMEDÝNÝZ NEDEN NEDEN NEDEN NASIL NASIL NASIL ?
HEP BUNLARI YAZIYORUM BAKIN YAZILARIMA NÝYE BUNLARI SOYLUYORUM NIYE OTUR HESAPLA DÝYORUM SORGULAMAYA TEÞVÝK ETMEK ÝSTÝYORUM SÝZLERÝ.
AKILSIZ OLSANIZ BU SAYFAYI ACIP 5 SENEDIR BU ÝÞLE UGRASMAM BUNLARIN HEPSÝ GERÝ ZEKALI TARTISMAYA BÝLE LAYIK ÝNSANLAR DEÐÝL DER GEÇERÝM EGO BUDUR.
EGOLU BIR ADAM ÝÞÝNÝ GÜCÜNÜ BIRAKIP OTURUP SENELERCE BURADA TONLARCA YAZI YAZIP HÝÇBÝR MENFAATÝ VE CIKARI OLMADAN SÝZLERE VÝDEO CEKMEZ KENDÝNÝ YORMAZ.
EGOLU ADAM SENI KAALE ALIP CEVAP VERMEZ.
TEKRAR DÜÞÜNÜN GERÇEKTEN "ERHAN" EGOLU OLABÝLECEK BÝRÝSÝ MÝ ?
KENDÝNÝZÝ BÝZÝM YERÝMÝZE KOYUN BU KADAR UGRASABILIRMIYDIN.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri