DRZIM hocam kozlarý paylaþýyoruz madem paylaþalým. :D
getiri kozlarýnýzý ortaya döktünüz. Bende dökeyim.
Beni seçtiðim yöntemde iki adet biri hisse tarafýndaki ilerde bahsedeceðim yöntemlerle içlerinde temettü kriter olarak görmeden (varmý yokmu dýye hýc araþtýrmadan) aldýgým sattýgým hisseler tamamýyle býlanco analýzý teknýk býle yapmadým satarkende alýrkende.
Üstelik bir algoritmanýn geçmiþ sonuçlarýda deðil anlýk o anký psýkolojýyle beraber yapýlmýþ alým satýmlardýr. Geçmiþ test deðildir.
ikinciside yine gerçek pýyasada yapýlan algoritmanýn gerçek zmanlý iþlemlerinin karýdýr.
Resim çekecekdým defalarca gösterdim diye resimleri atmadým istenirse atarým.
hisse senedi tarafý için 10 ayda 50 bin TL 188 bin TL olmuþtur.
Viop algoritmik trade de ise 6 aylýk kar %40 civarýndadýr.
Demekki neymiþ TV yi kriterlerime sokmadanda para kazanýlýyormuþ.
Sizin paylaþtýgýnýz þey bundan farksýzdýr. Ozman bende böylemi demeliyim. Bu artýk iþin stratejik boyutu oluyor.
Getiri ile seçim yapacaksak emin olun algoritmalarý yöntemlerýmle alt ust ederim :D
Üstelik ben algoritma uzak birisi deðilim. Bilancoya keza oyle.
BU otomatik robot sistemlerimden bir tanesinin alým satýmlarý. xu30 da
AMAÇ bu sayfada getiri olduktan sonra her türlü getiri cýkartabiliriz. sen dersinki bak þu kadar yýlda þu olmuþ.
Ben derimki hiç temettü ve bedelsiz dagýtmamýþ BOYP derim.
sen bak su sole olmus dersin ben tutar döner bak benim algoritmam bunu yaptý derim bak beným hisselerim bunu yaptý derim.
GETÝRÝLERLE KIYASLAMA YAPARAKTA TEMETTÜYÜ HAKLI GÖSTEREMEZSIN DEMEYE CALISIYORUM.
SEN BANA CIKARTIRSIN SUNLARI SUNLARI KRITER SAGLAYARAK ALDIM SATTIM BU GETIRIYI ELDE ETTIM.
BENDE SANA SAYARIM BENDE SU KRITERLERE BAKARAK ALDIM SATTIM GETIRIM BU CIKTI. YANÝ BEN SENDEN DAHA ÝYÝ KAZANMIÞIM BEN HAKLIYIMMI DEMEK BU ?
TARTISTIGIMIZ ÞEYE ODAKLANSAK
CUNKU VERDIGIN YONTEMLE ÝÞÝN ÝÇÝNDEN CIKAMAYACAGIZ.
TEMETTÜ VERÝMÝNÝN CIKAN BU ISTATISTIKTEKI ANLAMI HÝÇMÝ YOK VAR ODA HÝSSELERDEN SAGLAM OLANLARI AYIKLAMA GÖREVÝ GÖRÜYOR. YANI NETKARI ARTMIÞ OLAN HÝSSE SENEDÝ OLARAK BAZ ALDIGI HÝSSELERDEN BÝR TANESI ÞU -12,000 TL ZARARDAN -1,000 TL ZARAR ACIKLAMIÞ HÝSSE ÝÇÝN NET KARI ARTMIÞ HÝSSE OLARAK BAZ ALIYOR. ALGORÝTMA DAHA SONRA BEN BU HISSEYI ALIRIM DIYOR CUNKU MATEMATÝKSEL OLARKA NETKARI EN COK ARTAN HÝSSE. EE ÝYÝDE HÝSSE HALA ZARARDA AMA ALGORÝTMA BUNA BAKMIYOR BUNU MUHASEBE ETMIYOR VE BENIM ADIMA SEÇTÝÐÝ HÝSSE SENETLERI ARASINA BU HÝSSEYÝDE YERLEÞTÝRÝYOR.
TEMETTÜ VERÝMÝNÝ KRÝTERLERÝNE EKLEDIGINDE ZATEN HALI HAZIRDA ATIYORUm 40,000,000 TL KAR ETMÝÞ HÝSSE 50,000,000 TL KAR ACIKLIYOR ALGORITMA BAKIYOR HAA BU KARINI SU KADAR ARTTIRMIÞ OZMAN BUNU SEÇERÝM -12,000 DEN -1,000 CIKAN ZARAR ACIKLAMIS ANCAK ONCEKI DONEME GORE DÜZELTMÝÞ HÝSSEYÝ SEÇMEM DÝYOR.
SONRA SEN BUNLARI BÝZÝM ONUMUZE SERÝP BAK BEN SENI GEÇMÝÞÝM DÝYORSUN.
ÝRASYONELSÝN.
Yer Ýmleri