selam üstad çimento sektöründe deðilim olanýnda ekonmi açýsýndan yorumu çok ta borsaya etki edeceðini sanmýyorumbende goltþ hissesi taþýyorum zaman zaman akcns vs çimento þirketlerinde dolandýðým zaman zaman çok olur çimento þirketleri en çok kazanan lar listesinde zaman zaman boy gösterir veya göstercektir yine lakin 1995 te 0.10 usd verisi olan adana a 2007 de 238 usd yi görmüþ 23 kat usd bazý ciddi rakam krizde 0.46 usd ye düþmüþ oradan tekrar 2016 da 246 usd yi görmüþ 5 kat yani bistte bu oranlarý yakalayan þirket 20 tane çýkmaz o yüzden çimento þirketleri 5 yýldýr 10 yýldýr yatmasý doðaldýr ha ben artýk ufaktan yavaþ yavaþ ivmelenmeye baþlayacaðýný düþünüyorum tavsiye deðil bakýþ açýsýn olarak dikkate alman için yorumladým selamlar
![]()

bende goltþ hissesi taþýyorum zaman zaman akcns vs çimento þirketlerinde dolandýðým zaman zaman çok olur çimento þirketleri en çok kazanan lar listesinde zaman zaman boy gösterir veya göstercektir yine lakin 1995 te 0.10 usd verisi olan adana a 2007 de 238 usd yi görmüþ 23 kat usd bazý ciddi rakam krizde 0.46 usd ye düþmüþ oradan tekrar 2016 da 246 usd yi görmüþ 5 kat yani bistte bu oranlarý yakalayan þirket 20 tane çýkmaz o yüzden çimento þirketleri 5 yýldýr 10 yýldýr yatmasý doðaldýr ha ben artýk ufaktan yavaþ yavaþ ivmelenmeye baþlayacaðýný düþünüyorum tavsiye deðil bakýþ açýsýn olarak dikkate alman için yorumladým selamlar
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri