rumenigge ye laf yok... benim yakýn arkadaþýmdýr... onun ki baþka... onun ki futbol aský
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
rumenigge ye laf yok... benim yakýn arkadaþýmdýr... onun ki baþka... onun ki futbol aský
Vatandaþlýk yemin töreninde Mehmet Þimþek ile beraber kraliçenin eteðini öptük !!!!!!!!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
AKP seçim bürosu açýlýþýnda protesto: Etrafýnýz hep hýrsýz, hýrsýzlarla durmayýn!
AKP'nin Malatya Yeþiltepe seçim bürosunun açýlýþý sýrasýnda bir grup vatandaþ, büyükþehir belediye baþkan adayý Selahattin Gürkan'a 'Hýrsýzlarla durma Baþkaným, etrafýnýzý....
https://twitter.com/_TRHaber/status/1106224500125958144
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Kayýtlý iþsiz sayýsý Þubat ayýnda 3 milyon 953 bin kiþi -ÝÞKUR
Bu gecede tüm Haber kanallarýnda Emine haným var konuþuyor.
Yarýn bilali bekliyoruz tüm kanallara. böyle olmaz özledik bilali.
ALLÂH kaç harfli?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
valla sizde hiç utanma yok... ateistim diyorsun sonra allah kac harf diyorsun... sonra tengri ye inanýyorum diyorsun... allah islah etsin ne diyeyim
Yer Ýmleri