CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Neyi güzel yorum anlamýyorum herkes kendini kandýrýyor Binali Yýldýrým'a soruyorlar kurt seçmenin oyunu istiyormusunz diye evet diyor ama ayný soruyu imamogluna soruyorlar HDP liler in oyuna talip misiniz diye peki sizce burada verilen cevap mi geçerli yoksa sorulan sorumu siyaset böyle birseydir iþte kimse masum deðil siyasette herþey olur
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Selo chp ye oy istedi...
http://www.haber7.com/guncel/haber/2...-sahneye-cikti
Eveett
Buradaki malûm þahsiyetlerin baðnaz edebiyatlarýna güle güle bitap düþtüðüm için seçim akþamý saat 21.00 e kadar yazmama kararý almýþtým. 21 Þubattan beri yazmýyorum ve Mellet ittifaký üyelerine seçim akþamý 21.00 da buradan görüþeceðiz dedim. Hatýrlatma babýnda yazýyorum sakýn ola belirttiðim saatte foruma gelmemezlik etmeyesiniz kulaðýnýzý çýnlatýrrým.....
Cumhur sevdalýlarý yarýn akþam 21.00 de cümbüþe beklerim
Redmi Note 5 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri