yahu 1 aydır itiraz etmeyin diye baskı yapanlar... itiraz edelim diye başlamış.. yahu itiraz süresi bitmiş pehhh
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
yahu 1 aydır itiraz etmeyin diye baskı yapanlar... itiraz edelim diye başlamış.. yahu itiraz süresi bitmiş pehhh
Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap
Bak şöyle düşün...Dördüz bebeğin oluyor (4 ayrı oy aynı zarfta) ve karın gelip 3 tanesinin (ilçe, il genel meclisi, muhtar) senden olduğunu bunda şaibe olmadığını ve fakat 1 tanesinin (büyükşehir) senden olmadığını şaibeli bi durum var kimden olduğunu bilmiyorum diyor...Ne derdin ? Bunun cevabını kendine ver...
Tam kanunsuzlukta bir süre yok .. Bu yapılacak başvuru daha önce yapılamazdı çünkü bu başvuruya kaynak olan durum dün YSK kararıyla oraya çıktı . Malum Dün YSK ayni zarfın içindeki 3 pusulayı kabul edip sadece Büyükşehir secimini kabul etmedi ve iptal etti . İptal icinde sandık başkanı ve üyelerinin kamu görevlisi olmamasını kısa kararda gerekce olarak gösterdi . Simdi o usulsüz atandı dediği üyeler sadece Büyükşehir de değil , ilçe belediye başkanı seciminde de , Meclis seçiminde de , muhtar seçimin de de tüm tutanakların altında imzası olan kişiler .Bu kisiler icin dün usulsüz atanmışlar denildiğinden tüm seçimdeki tutanaklar geçersiz bir hal alıyor . Mantıken durum bu .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bekle Ekrem Stuttgarttan sana destek için Bütün Posof aşireti ile bizde geliruğ, bizim biletlerin tarihi doğri ama...![]()
zaten şaibe olduğu cok belliydi.. İstanbul da binali nin oyu yüzde 60 ın üstü olması lazımdı.. bütün herkes sasırdı zaten .. anladı zaten herkes şaibe oldugu
yahu neden çekiyorsunuz ki... surada kaldı 1,5 ay … o zaman belli olacak var mı yok mu şaibe..
süre olmaz mı kardeşim.. tv de bas bas bağırdılar süre doluyor diye...ve en önemlisi ysk kararına itiraz hakkı yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri