CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Hani derler ya Sayýn denetmenengin:Dininiz, imanýnýz para olmuþ, yazýk ki durumunuz bu. Bazý iliþki ve ittifaklarýn deðerini zamaný geldiðinde fed'in matbaasý bile satýn alamaz. Þu anki kargaþa acaba ödenebilecek bir deðeri var mý diye son yoklamalardýr. Sizden ricam olaylara TÜRKÝYE olarak bakmanýz. Yoksa kiþisel olarak biz de etkileniyor, biz de kaybediyoruz.
Ayný gemideyiz.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Size yanýt vereceðim ancak iletiþimin saðlýklý ve doðru zeminde kalmasý için yöneticimizin de belirttiði gibi bundan sonra varsa düþüncelerinizi paylaþýn, eleþtiri gelirse yanýt verin geçin. Gýna geldi tek merkezden saðlý sollu üretilen ve servis edilen paylaþýmlarý buraya taþýmanýzdan.
Þimdi... elbette ayný gemideyiz ve bu gemi, az çok sizi tanýdýðým kadarýyla, düþündüðünüz gibi yalnýz 17 yýldýr fýrtýnalarla boðuþuyor, 80 yýldýr bu fýrtýnanýn içinde. Bu ilk farklý bakýþ açýmýz.
Diðeri ise fýrtýnadan çýkmak için kaptana önerdiðiniz rotada.
Önerdiðiniz rota sessiz sakin bir deniz ve huzurla bekleyen bir liman deðil, aksine fýrtýnanýn tam da göbeði.
Korkmayýn ve bizi bu rotada 80 yýldýr tutmaya çalýþanlardan ne fayda gördüðünüzü bir düþünün.
Olay Ahmet, Mehmet, Ali, Veli gibi þahsi deðil, olay GEMÝ. Saygýlar.
Bana bir dostum komutaným diye hitab eder APACHE komutaným, o piyasalar için bana demiþti, bende siyasete uyarlayayým onu. Baþka alternatif bulamayacaksýn, olacaksýn komutaným, oluyorsun, OLDUN.( kararsýzlýðýnýz hiç kimseye oy vermeyeceðim dediðiniz için diyorum bunu yoksa ne haddime size oldunuz demek)
saygýlar
Gemi var , gemicik var .
Kaptan köþkü var , makine dairesi var.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri