Çok zor bu koyun kafalý CeHaPe'lilere laf anlatmak, o kadar da ornek veriyoruz, yahu!![]()
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Çok zor bu koyun kafalý CeHaPe'lilere laf anlatmak, o kadar da ornek veriyoruz, yahu!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
https://www.aydinlik.com.tr/erdogan-...ye-mart-2019-1
Valla ben Hindistan'ýn ineðini yeðlerim, en azýndan süt veriyor.
Akp mazisi 20 yýllýk bile yok, ondan öncekileride anlat bi hele.....Akideþler tanzim satýþlarýna takmýþ kafayý, yaþlarý güçcük herhalde akýllarý yetmez. Karaborsaya düþen çayý, þekeri, sidarayý vs. Vs. Anlatta dinleyelim Reha beeeyy. Yarým kilo kýyma için 4 saat et ve balýk kurumunda kuyrukta beklediðimizi anlat, 5 kilo pirinç için tüm gün köy mahsülleri ofisinin önünde kuyrukta beklediðimizi anlat, esnafýn fýrlattýðý kasayý anlat, hiper enflasyonu anlat, yüzde bilmem ne olan faizi anlat, kaç devrim yaþadýk onlarý anlat, goministler ile faþitlerin birbirini nasýl yediðini anlat, bütün bunlarýn neden bizim Ülkemizde olduðunu anlat, gece saat 12 de polis karakolunun önünden geçerken bu saatte burada iþiniz ne denipte içeri alýnan ve sabaha kadar her yerleri mosmor edilen 3 gencin öyküsüde benden olsun.
AKP gelmeden demokrasinin doruðuna eriþmiþtik, özgürdük, þimdi kapýdan dýþarý bile çýkamýyoruz. Cehepe gelsede pankartlarý alsak çýksak taksime, feministlerle el ele vuruþurduk ( önceden keseyimde itiraz istemem; yýlýn bombasý pankartlý benim)...![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þurada raký içenlerin yazýlarý bana çok yakin ve eðlenceli geliyor. Ben de az içecektim bu aksam ama haným müsaade etmedi. Benim yaþýma gelince maalesef böyle oluyor. 😊
Yer Ýmleri