YSK :
![]()
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
YSK :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
29 Mart Cuma 11:08 1 NÝSAN PAZARTESÝ GÜNÜ MEB'E BAÐLI TÜM OKULLAR TATÝL EDÝLDÝ -HT
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýstanbullular...
Yaþlý, isteksiz, zorla bu göreve atanmaya çalýþan, yorgun, seçildikten sonra binadan çýkmayacak, ankesörlü telefon gibi birini mi seçmek istersiniz ?
Yoksa,
Genç, istekli, hýzlý, kendi projeleri ve vizyonu olan, her daim semtlerde karþýnýzda görebileceðiniz, dertleþebileceðiniz, particilikten uzak, çalýþma azmi ile dolu, IPHONE X gibi birini mi ?
Karar sizin...
neyse yapýn pazar günü son teröristliðinizi pazartesi hepiniz içeridesinizayyaþ cehapelielr sizi
bir halt olacaðý yok.
Valla ben bütün bu saçmalýklarýn böyle bu kadar normal karþýlandýðý baþka ülke bilmiyorum yine totalde %60 alýp aynen devam 4.5 yýl bunkadarý çok fazla be
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tepeden bakmak, ayar vermeye kalkmak, küçük görmek gibi çaðdýþý bakýþlarý törpülemediðiniz sürece bu millet size daha çooook seçim ayarý verecek.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri