CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
AA: Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayý Fatma Þahin kazandý.
AA: Niðde Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayý Emrah Özdemir kazandý.
AA:Tokat Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayý Eyüp Eroðlu kazandý.
Görünen oki þuana kadar Cumhur ittifaký oy kaybetmiþ görünüyor bir önceki seçime göre.
Býst nasýl karþýlayacak bakalým[emoji2957]
Biz Bu Vataný Bir Toprak Parçasý Diye Deðil.TÜRK lüðümüze Yurt, Bayraðýmýza Gönder, Uðruna Can Verecek Sevdamýz Diye Sevdik...!
Ekrem Ýmamoðlu canlý açýklama yapýyor sadece fox yayýnlýyor[emoji848]
Biz Bu Vataný Bir Toprak Parçasý Diye Deðil.TÜRK lüðümüze Yurt, Bayraðýmýza Gönder, Uðruna Can Verecek Sevdamýz Diye Sevdik...!
Yer Ýmleri