CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Biz Bu Vataný Bir Toprak Parçasý Diye Deðil.TÜRK lüðümüze Yurt, Bayraðýmýza Gönder, Uðruna Can Verecek Sevdamýz Diye Sevdik...!
Adil Gür Küçükçekmece, Esenyurt ve Üsküdar'ý alan Ýstanbulu alýr demiþti, Üsküdar dýþýndaki diðer iki ilçeyi CHP aldý, dolayýsýyla top hala orta sahada. Eðer bir taraf 3-5 bin oy farkýyla kazanýrsa cümbüþ çýkar. Oylar 30 kere sayýlýr, sonuçta iþ anayasa mahkesine kadar gider..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
AA:Kýrþehir Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayý Selahattin Ekicioðlu kazandý.
AA:Uþak Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayý Mehmet Çakýn kazandý.
AA:Erzurum Büyükþehir Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayý Mehmet Sekmen kazand
AA:Sinop Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayý Barýþ Ayhan kazandý.
AA:Zonguldak Belediye Baþkanlýðýný kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayý Ömer Selim Alan kazandý.
Maalesef tespitiniz doðru deðil, Cumhur ittifaký en fazla 1-2 puan oy kaybediyor. Ýktidar asgari ücreti yüksek ve kamu istihdamýný stabil tutmasý sayesinde ekonomik krizin etkilerinin hala tam hissedilmediði iç anadolu ve bütün bölgelerin kýyýlardan uzak kesimlerinde oylarýný korudu.
Ama an itibariyle AKP açýsýndan Ýstanbul tehlikede. Ýstanbul'da oy sayýmýnýn düþük olduðu Beþiktaþ, Þiþli, Kadýköy gibi chp kalelerinden gelecek oylar Ýmamoðlu'nun önünü açabilir.
Ankara'nýn yanýsýra burayý kaybederse Türkiye genelinin fazla anlamý kalmaz. Piyasalarda erken seçim tamtamlarý çalar, muhalefetin daha önceki söylemleri de buna engel olmaz..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Hani kriz yav akp mhp %52.3 ....
Niye dusmedi
Yer Ýmleri