CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türk Millet ülkeye baharýn gelmesine katký saðlayan bu iki vatanseveri asla unutmaycaktýr.
![]()
Trollerde iyi cabaladi
Hilal kaplan fatih tezcan cemil barlas bunlarýn ceteleri
Sosyal medyada iftira atan troller
Bu topicte iftiralar inanip milleti karalayanlar
Rte ye kaybettirdi
Rte nin bunlarin ipini cekmesi lazim yoksa bir daha ki secimde %30 alamaz
Bu reziller sayesinde milliyetcilerin cogu iyi parti dolayisiyla chp ye oy verdiler buyukþehirlerde
Saolun rezil troller![]()
Þimdide pelikancýlar seçimlere gölge düþürme peþinde ekþide kendilerine çok güzel isimde bulunmuþ petö
Her ne kadar þimdilik komik görünselerde bu dinginler vaktiyle Baþbakan devirdi. Akp örgütünde ne düzeyde karþýlýk bulur bilmiyorum ama suyu bulandýrma çabalarý çok fazla bu Hilal kaplan tayfasý petö nun
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sultanbeyli'den sonra Esenler ilçe seçim kuruluna geldim. Ýlçe örgütümüz tetikte. Çuvallarýn emniyette olduðunu kontrol ettim. Çuvallarýn olduðu odalarda farklý bir giriþ olanaðý saðlayacak pencere ve kapý yok. Kameralarla izleniyor. Açý uygun. 3 nöbetçimiz beklemede.
Mehmet Ali Çelebi
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
@tokcem
Doðu Almanya yýkýlmadan bir iki gün önce bazý devlet binalarýnýn bacalarýndan kapkara dumanlar çýkýyordu...
Evraklarý yakýyorlardý..
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri