Þiþli Belediyesi golü atalý birkaç dakika oldu
'' Bugünden itibaren Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi Baþkaný @ekrem_imamoglu ve @ibbBeyazmasa size yardýmcý olacaktýr ''
https://twitter.com/sislibelediyesi/...25043275980800
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Þiþli Belediyesi golü atalý birkaç dakika oldu
'' Bugünden itibaren Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi Baþkaný @ekrem_imamoglu ve @ibbBeyazmasa size yardýmcý olacaktýr ''
https://twitter.com/sislibelediyesi/...25043275980800
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
CHP PM üyesi Pýnar Uzun (@uzunnpinar) Ak Parti'nin Büyükçekmece'de yaptýðý seçim hilelerini belgeleriyle 10. Köy'de anlattý.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
af konusunda hem fikirim bi kerecik affet guneysu akýllý durmazsa ilk ben diyecem kapýya koy diye
bir halt olacaðý yok.
#Tengrigelsin
kaldýrdým, üyelere hakaret etmeden, kendine yakýþan gibi yazacak... inþallah..
ilk hakarette kapatýrým yeniden, açýlmamak üzere.
büyük patron kapatmýþtý, istekler hep bana geldi, insiyatif kullanarak kaldýrdým.
inþallah mahçup etmez beni tengri.![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri