An itibariyle Kadir Mýsýroðlu, Orhan Gencebay, Hasan Kaçan ve Mazhar Alanson yoðun bakýmda..
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
An itibariyle Kadir Mýsýroðlu, Orhan Gencebay, Hasan Kaçan ve Mazhar Alanson yoðun bakýmda..
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
World Humanitarian Forum adlý organizasyonu tertipleyen þirketin CEO'su Türk Feraye Özfesçioðlu ve en büyük sponsoru da Kýzýlay!
https://www.whf.london/about/more-about-whf
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Evet artýk aðýrbaþlý ve saygýlý olalým...Belediyelerde devir deðiþtiðine göre hissettirelim...
Ben de yönetimden bunu rica ederim
Edit: teþekkürler
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
affedildi ama henüz haberi yok tanýyan varsa haber salsýn![]()
bir halt olacaðý yok.
Siteden tamamen uzaklaþtýrýlmýþtým (20 defa ceza alan tamamen þutlanýyormuþ siteden meðerse...)
Ancak bazý arkadaþlar verdikleri mücadele ile (aslýnda istekleri ile ama ben mücadele olarak deðerlendiriyorum) ýþýðýyla etrafýný aydýnlatan bir mumun sönmesini engellediler ve siteye geri dönmemi saðladýlar
Herkes kazandý
29.000 Hisse.Net üyesi kazandý...
Bu mücadele de bana destek olanlarýn müsadenizle tek tek adlarýnýz þereflendirmek ve teþekkür etmek istiyorum
2 kiþinin adýný daha öncelikli þereflendirmek isterim
1)Sn Ekfeture:Ýlk iþaret fiþeðini çakan,benim siteye dönmemi sürekli gündemde tutan Yoldaþ Efekture tþk ederim
2)Sn Ayhan53:Siteye dönmem için Sn Ayhan53 de çok mücedele etti.Bende kendisini uzaktan takdir ettim.Þimdi kendisine tþk etmek benim için bir borçtur Tþkler Yoldaþ...
3)Sn Dimtiris e tþk ederim
4)Sn Berk Doðan a tþk ederim
5)Sn Ereðlituprs a tþk ederim
6)Sn Denetmenengin e tþk ederim
7)Sn Erhan a tþk ederim
8)Ve adý aklýma gelmeyen/gözümden kaçan birileri varsa haklarýný helal etsin onlara da tþk ederim
VE tabiki en büyük teþekkürü de Bilge Ýnsan-Büyük Üstad Sn Güneysu ya ederim
O olmasaydý,o bana sahip çýkmasaydý biraz zor kalkardý cezam...
Tþkler YOLDAÞ....
Küçük bir sitem:Sitede en yakýnlarýmdan gördüðüm Sn Mkeless kýlýný kýpýrdatmadý.Çok kýrýldým açýkcasý...
Kiþisel Dip Bilgi:20 cezanýn çoðunu Fener/GS/Doas baþlýklarýndaki olumsuz gönderilerimden dolayý çýkan kavgalardan dolayý+siyasi atýþmalardan dolayý aldým.20 gönderinin %99 da ilk sataþan ben olmadým buna emin olabilirsiniz...
saygýlar/baþarýlar
Son düzenleme : Tengri Han; 18-04-2019 saat: 11:05.
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
guneysuyu kýzdýrma
stilin farklý renk veriyorsun ama kavgaya polemiðe çok girme
verdiðimiz emekler ve guneysunun iyi niyetini yazýk etmeyelim
tekrar hoþgeldin
bir halt olacaðý yok.
Hoþbulduk abi
Kavga yok
Ne var?
Barýþ var
Dostluk var
Kardeþlik var