Ýstanbul Ýlçeleri Kiþi Baþýna Düþen Ortalama Gelir sýralamasý, 2017 yýlý verilerine göre.
Normalde fakirler sol partilere verir bizim ülkede tam tersi..
![]()
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Ýstanbul Ýlçeleri Kiþi Baþýna Düþen Ortalama Gelir sýralamasý, 2017 yýlý verilerine göre.
Normalde fakirler sol partilere verir bizim ülkede tam tersi..
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Anadolu Ajansý : Anadolu Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca baþlatýlan soruþturmada 100'ün üzerinde sandýk kurulu baþkaný ve üyesi "þüpheli" sýfatýyla ifadeye çaðrýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Anadolu Ajansý : Maltepe, Kadýköy ve Ataþehir'de sandýklarda usulsüzlük yapýldýðý iddiasýna iliþkin yapýlan suç duyurularý kapsamýnda 32 ayrý soruþturma baþlatýldý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sandýk kurulu olayý zaten yargýnýn konusu, kýsaca bu konunun YSK kararý ile uzaktan yakýndan alakasý yok.
Tek düþünceleri þaibe var algýsý yaratmak...Biþey çýkmaz bu aksiyonlardan...
YSK , ÝMAMOÐLU ile devam diyecektir önümüzdeki haftabaþýnda...
Yer Ýmleri