Artan

48,40 10 18:10
1,43 10 18:10
19,80 10 18:10
134,40 9.98 18:10
7,27 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

176,90 -9.97 18:10
5,15 -9.97 18:10
30,16 -8.1 18:10
53,50 -5.81 18:10
31,42 -5.25 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.498.661.134,75 18:10
18.937.541.252,25 18:10
12.892.151.503,18 18:10
12.478.826.146,80 18:10
11.450.411.774,85 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 272/952 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ankara istanbul izmir antalya bursa diyarbakir erzurum samsun disinda HATTA son 2 ilide cikinuniversite kurmak öğrencileri aldatmaktir adam ankarada istanbulda dogmus buyumus bilgi ve kulturunu arttirmak sosyallesmek icin ıspartaya malatyaya kirsehire zonguldaga okumaya gidiyor komik
    Yada adam malatyada dogmus sivasa okumaya gidiyor ne ogrenecek nasil gelisecek bu cocuk helede bi tarikatin desteginde gitmusse evde kalsa okumasa olur
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ankara istanbul izmir antalya bursa diyarbakir erzurum samsun disinda HATTA son 2 ilide cikinuniversite kurmak öğrencileri aldatmaktir adam ankarada istanbulda dogmus buyumus bilgi ve kulturunu arttirmak sosyallesmek icin ıspartaya malatyaya kirsehire zonguldaga okumaya gidiyor komik
    Yada adam malatyada dogmus sivasa okumaya gidiyor ne ogrenecek nasil gelisecek bu cocuk helede bi tarikatin desteginde gitmusse evde kalsa okumasa olur
    Diiyarbakır, Erzurum ve Samsun'un sayıldığı yerde üniversite kenti Eskişehir'in adı geçmezse ben de o yoruma itibar etmem, kusura bakmayın... (Hatta İstanbul'da yaşayan, Antalya ve Bursa'da da bulunmuş biri olarak Eskişehir'in gerek insan kalitesi, gerekse kültür & sanata erişim açısından bu üç şehirden daha medeni bir yer olduğunu vurgulamadan da geçemeyeceğim ayrıca!)

Alıntı Originally Posted by betterking Yazıyı Oku
    Diiyarbakır, Erzurum ve Samsun'un sayıldığı yerde üniversite kenti Eskişehir'in adı geçmezse ben de o yoruma itibar etmem, kusura bakmayın... (Hatta İstanbul'da yaşayan, Antalya ve Bursa'da da bulunmuş biri olarak Eskişehir'in gerek insan kalitesi, gerekse kültür & sanata erişim açısından bu üç şehirden daha medeni bir yer olduğunu vurgulamadan da geçemeyeceğim ayrıca!)
    Onlari sayma nedenim bolgesel yoksa istanbulla ankaranin ortasinda bi yerdeki eskisehirdede universiteye ihtiyac yok
    bir halt olacağı yok.

4. Şu anda bütün kuru gürültüye karşın üniversitelerden HDP'li ve FETÖcü öğretim üyeleri temizlenmiş değil
    öyle olsaydı kadroların enaz yarısı giderdi..

5. 2019 da 4 yıllı ünü mezunları "TEMİZLİK KADROSU" nda işe girebilmek için ilkokul/ortaokul/lise mezunları ile kıyasa bir yarışın içine girdiklerini daha 1 ay önce haberlerde gördük
    Bu Profların ayıbıdır
    Bu akedemisyenlerin ayıbıdır
    Mezunları işsiz aç/ bi-ilaç yaşarken benim vergilerimle 8.000 tl maaş alan Prof a hakkımı helal etmiyorum
    ZEHİR ZIKKIM OLSUN...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    2019 da 4 yıllı ünü mezunları "TEMİZLİK KADROSU" nda işe girebilmek için ilkokul/ortaokul/lise mezunları ile kıyasa bir yarışın içine girdiklerini daha 1 ay önce haberlerde gördük
    Bu Profların ayıbıdır
    Bu akedemisyenlerin ayıbıdır
    Mezunları işsiz aç/ bi-ilaç yaşarken benim vergilerimle 8.000 tl maaş alan Prof a hakkımı helal etmiyorum
    ZEHİR ZIKKIM OLSUN...

saygılar/başarılar
    İşsizliğin akademisyenlerle ne alakası var?
    Profesörler doçentler mi işe sokacak mezunları? Öyle bir taahhüt mü veriliyor?
    Akademisyenlerin görevi araştırma ve proje yapmak, bilimsel yayın çıkarmak, uzmanlık alanında eğitim vermektir. Mezun iş bulamıyorsa YÖK ya da hükümet ya o alana teşvik verip istihdamı artırır, ya da o bölümün kontenjanını azaltır veya bölümü eğitime komple kapatır, sadece araştırma yapın der.
    Akademisyenlerin maaşını iyice düşürün de kalan az sayıdaki iyi hoca da emekli olsun ya da yurtdışına kaçsın, sonra üniversite eğitiminin kalitesi niye böyle diye ağlayın öyle mi?

Geçtiğimiz yıllarda bölümlerin kontenjanlarının nasıl balon gibi şişirildiğini, bölümlerin üniversitelerin YÖK'e defalarca yapmayın yetişemiyoruz bu kadar öğrenciye imkanımız yok diye yalvardığını, YÖK'ün hükümete bunları aktardığını ama hükümetin dinlemeyip kontenjanları daha da artırdığını, öğrencilerin bazen sınıflarda ayakta ders dinlediğini biliyor musunuz? Akademisyenler veya üniversiteler veya YÖK belirlemedi o kontenjanları, öyle bir yetkileri olmadı. Yetki olmadan sorumluluk olmaz. Şimdi işsizlikten ötürü akademisyenleri suçlamayın haksız yere.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    İşsizliğin akademisyenlerle ne alakası var?
    Profesörler doçentler mi işe sokacak mezunları? Öyle bir taahhüt mü veriliyor?
    Akademisyenlerin görevi araştırma ve proje yapmak, bilimsel yayın çıkarmak, uzmanlık alanında eğitim vermektir. Mezun iş bulamıyorsa YÖK ya da hükümet ya o alana teşvik verip istihdamı artırır, ya da o bölümün kontenjanını azaltır veya bölümü eğitime komple kapatır, sadece araştırma yapın der.
    Akademisyenlerin maaşını iyice düşürün de kalan az sayıdaki iyi hoca da emekli olsun ya da yurtdışına kaçsın, sonra üniversite eğitiminin kalitesi niye böyle diye ağlayın öyle mi?

Geçtiğimiz yıllarda bölümlerin kontenjanlarının nasıl balon gibi şişirildiğini, bölümlerin üniversitelerin YÖK'e defalarca yapmayın yetişemiyoruz bu kadar öğrenciye imkanımız yok diye yalvardığını, YÖK'ün hükümete bunları aktardığını ama hükümetin dinlemeyip kontenjanları daha da artırdığını, öğrencilerin bazen sınıflarda ayakta ders dinlediğini biliyor musunuz? Akademisyenler veya üniversiteler veya YÖK belirlemedi o kontenjanları, öyle bir yetkileri olmadı. Yetki olmadan sorumluluk olmaz. Şimdi işsizlikten ötürü akademisyenleri suçlamayın haksız yere.
    Bu dediklerinde doğruluk payı var...

Var da...

Peki kardeşim, üniversitelerin bu dinci iktidara biat edip, teslim oldukları da mı yanlış?

Bırakın kitabı bilgiyi, üniversite hocalarının yetiştirmek durumunda oldukları omurgalı, özgür düşünceli, bilimsel temelli, onurlu öğrencilerine kendi yaşamlarıyla, duruşlarıyla, örnek olmak gibi bir zorunlulukları da mı yok sizce?

Güce, ahlaksız siyasiye biat eden bir akademisyen öğrencilerine bilgi verse kim alacak ki?

Askeri faşizm döneminde, bizim okulumuzun hocalarının ve yöneticilerinin, işsiz kalmak, atılmak pahasına nasıl yiğitçe direndiklerini, sözle, eylemle nasıl örnek oluşturduklarını bir hatırlamak gerek...

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu dediklerinde doğruluk payı var...

Var da...

Peki kardeşim, üniversitelerin bu dinci iktidara biat edip, teslim oldukları da mı yanlış?

Bırakın kitabı bilgiyi, üniversite hocalarının yetiştirmek durumunda oldukları omurgalı, özgür düşünceli, bilimsel temelli, onurlu öğrencilerine kendi yaşamlarıyla, duruşlarıyla, örnek olmak gibi bir zorunlulukları da mı yok sizce?

Güce, ahlaksız siyasiye biat eden bir akademisyen öğrencilerine bilgi verse kim alacak ki?

Askeri faşizm döneminde, bizim okulumuzun hocalarının ve yöneticilerinin, işsiz kalmak, atılmak pahasına nasıl yiğitçe direndiklerini, sözle, eylemle nasıl örnek oluşturduklarını bir hatırlamak gerek...

Rektörlük seçimleri kaldırıldı, doğrudan cumhurbaşkanı atıyor, rektörün yetkileri de çok büyük olduğundan üniversite de rektörün yönetim anlayışına göre şekilleniyor.

Sayfa 272/952 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •