saatlik de son durum
Originally Posted by erman07 2,600 oy tespit etmişler bu oyla istanbulu kazanırsınız at hırsızları Cehape lehine hiç mi oy yokmuş hep agepe oyları mi zayi olmuş.
Originally Posted by guneysu üstünü de sen tamamla artık, koca adamsın. iyilik yap denize at, halik veya malik birisi bilir.. sen zaten maliksin
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by apocalyptica Cehape lehine hiç mi oy yokmuş hep agepe oyları mi zayi olmuş. var iki tarafada yazıyorlar
şöyle 6666 oyla birdaha kaybederlermiş.. ne gülerin.
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır.
Originally Posted by apocalyptica Cehape lehine hiç mi oy yokmuş hep agepe oyları mi zayi olmuş. keserin ortadan yonttugu nerede görülmüş hep bana hep bana
Originally Posted by erman07 keserin ortadan yonttugu nerede görülmüş hep bana hep bana yanlız bu defa keserin sapı ellerinde kaldı sıkıntı burada
Originally Posted by apocalyptica Cehape lehine hiç mi oy yokmuş hep agepe oyları mi zayi olmuş. Benim bildiğim itirazlar sonucunda İmamoğlu'nun oyları Kadıköy'de 400 küsur, Bağcılar'da 300 küsur artmıştı. Bırakın farkı kapatsınlar 31 ya da 69 fark yeter, ayrıca anlamlı da olur.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - - Winter is coming...
Forum Rules
Yer İmleri