þimdi þöyle düþünün. hangi kiþisel sebep ki gerisini sorup sormadan gönderebiliyor bu kadar parayý? 4.1 milyon Euro dediðin para bir servet. ayrýca Fransýz büyükelçiliði rakamý 41 milyon Euro olarak dolandýrýldý diye beyan etmiþ, 4.1 milyon Euro deðil.
bu adam GS nin yönetim kurulunda en tepede. yiyorsa ayný parayý GS ye hediye versin bakalým yarýn sabah.
sarý yeleklilere gizli para mý gönderiyorsun be adam? greenpeace cilere balinalar ölmesin diye mi para gönderiyorsun? ziksen açýklamaz gerçek sebebini. açýklasa xyz yabancý siyonist tarikatlarla gizli iliþkileri ifþa olur, çorap söküðü gibi gelir gerisi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/in...uldum-41131119
Ýnan Kýraç: Paramýn izini Çin'de buldum
Ýnan Kýraç: Paramýn izini Çin'de buldum
Fransa’nýn eski Savunma Bakaný, þimdiki Dýþiþleri Bakaný Jean-Yves Le Drian olduðunu iddia eden kiþi ya da kiþilerin çok sayýda kiþiyi milyonlarca Euro dolandýrdýðý ortaya çýkmýþtý. Dolandýrýlanlardan biri de Kýraça Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Ýnan Kýraç'tý. Kýraç, parasýnýn izini Çin'de bulduðunu Hürriyet Gazetesi Yazarý Ertuðrul Özkök'e anlattý.
Fransa sýnýrlarýný aþan ve 40 ülkede 150 kadar kiþiyi kapsayan dolandýrýcýlýk organizasyonunun maðdurlarý arasýnda Kýraça Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Ýnan Kýraç da bulunuyor. Kýraç'ýn 4.1 milyon Euro dolandýrýldýðý belirtilmiþti.
Vehbi Koç Ödül Töreni'ne katýlan Hürriyet Gazetesi Yazarý Ertuðrul Özkök, Ýnan Kýraç ile yaþadýðý diyaloðu anlattý:
ÝNAN KIRAÇ: PARAMIN ÝZÝNÝ ÇÝN'DE BULDUM...
"Önceki akþam Vehbi Koç ödül töreninde Ýnan Kýraç’a rastladým. Fransa’da organize olmuþ bir çete tarafýndan dolandýrýldýðýný okumuþtum.
“Geçmiþ olsun” dedim. Kýraç tamamen insani nedenlerle kendinden istenen 4.1 milyon Euro’yu ödemiþ. “Ancak paranýn bir Çin bankasýna yatýrýlmasý istenince þüphelendim. Buradaki Fransa büyükelçiliðini arayýnca iþ ortaya çýktý” diyor.
Neyse para hâlâ o Çin bankasýndaymýþ. Ancak bloke edilmiþ. Olayla ilgili araþtýrma tamamlanýnca Ýnan Kýraç’a iade edilecekmiþ. Yine de ucuz atlatmýþ. Çünkü Uzakdoðu’daki bu tür dolandýrýcýlýk olaylarýnda genellikle para daha o gün, Makao kumarhanelerinin birine giriyor ve orada buharlaþýyor, izi kayboluyor."
tekniðin çöp olduðu durum,
dolarýn neden yükselmediði..
https://mobile.twitter.com/nurisevge...14390175842304
bayadýr konuþmuyordu gene döktürmüþ, sonuna kadar dinlemenizi tavsiye ederim.
elvan aktaþ
https://youtu.be/n3YBqFqxLAU
Hala ordan para gelecek burdan para gelecek . Bir kiþi de diyemiyor ki þurdan kazanýrýz burdan kazanýrýz diye . Yok çünkü adam ne yapsýn diyemiyoruz iþte.
Sonuç; mutlaka para gelecek rüyalarý görüyorlar . 15 gelse ne olur; IMF yle 50 gelse ne olur . La 500 milyar yemiþiz adam olmamýþýz . Dünya da mal zaten çalýþmadan þeyimizin üzerinde ceviz kýralým diye boyuna para verecek bize.
Bu ekonomik kriz deðil hemþehrim, ahlak krizi .
Makyajla, kriz varlýk ekonomisi, ahlaksýz saygýdeðer, ellilik hatun otuz, yedilik dolar beþ, makyajlý þahin doðan olabiliyor. Ýþin sýrrý makyajda
Bu makyajlarý anlayabiliyorum,þu makyajlarý anlayamýyorum:
Mesela elinde yargý gücü,iktidar gücü,kolluk,askeriye gücü,meclis çoðunluðuyla kanun gücü,hatta gönüllü milisi olan kesim CHP,HDP,birkaç sivil örgüt,bazý topluluklara terörist diyor.Þimdi elinde bu kadar güç varken neden bu terörist kabul ettikleri kurumlar kapatýlmýyor. Vatanýný seven birisi elinde güç de varsa,karþýsýnda da terörist varsa gidip bunlarý kapamasý lazým.Yani bir polisin karþýsýnda hýrsýz kuyumcuyu soyuyorsa,polis dur bakalým nasýl soyacak diye oturup seyretmiyor ya,gidip yakalýyor,üstelik bunun demokrasiye ters bir tarafý da yok,çünkü bir suçtan bahsediliyor. Makyajlý vatanseverliði ilk defa görüyorum.
Mesela artýk kurumsallaþmýþ dini cemaatler var,camiler dolduðu için yetmiyor yenileri inþa ediliyor,sorsan büyük çoðunluk müslüman. Bu kadar kurumsallaþmýþ,büyük kitlenin tabelasýný taþýdýðý dinin özü olan bir kitap var. Din dediðin kurumun özü olan kitap ortada yok. Ýnternet sitelerinde Kuran meali yasaklanmýþ,camilerde eskiden Kuran'da yazýlanlar Arapça olduðu için cemaate anlatýlýrdý, kasti þekilde artýk sadece Arapçasý okunup geçiliyor, hiç neyden bahsettiði ortada yok. Ýnternette Kuran mealinin yasaklanmasý ne herhangi bir müslüman çýkýp sormuyor,hiçbir gündem olmuyor. Kaç gavur ülkesinde yasak bu kitap? Makyajlý müslümanlýkla da tanýþmýþ olduk.
Çözüm isteyene çözüm, ne kadar makyajlý varsa hamama sokacaksýn, bizim hamamýmýz meþhur zaten, hamamdan sonra makyaj falan kalmaz.
FETÖ, Menzilciler, Süleymancýlar, Iþýkcýlar, Adnan Oktarcýlar, .... bilmemneciler... her yerde her kademede dini tarikatlar hakim...
Kamuda iþe yaramaz tonla adam iþe alýndý... herkes kendi dini tarikatýný ön plana çýkarýyor... kendi adamýný iþe alýyor...
Bir de bu tarikatlarda, üstüne MEHDÝ gelecek güzellemesi yapýlarak beyinler iyice yýkandý...
Bu arada bizim DÝYANET ne yapýyor? Bunlarý seyrediyor, çünkü HIYANET içinde... Diyanet iþini yapsaydý, bu dini tarikatlar meydaný boþ bulamazdý...
Yer Ýmleri