Ayaðýný yerden kesiyormu kesiyor az konfor az emniyet yeter
bir halt olacaðý yok.
Ayhan Abi benim foruma þenlik bi aným var bununla ilgili [emoji4]
þimdi memleketteyim bizim evin bi garaj kapýsý var bildiðin kale þimdi babam aþaðýda ben arabada nasýl bi basiretsizlik bendeki bilmiyorum babam kapýyý açmýþtýr diye düþünerek geriii gerii çýkarken böyle bildiðin güümmmmm diye bi ses öle böle bi ses deðil yalnýz haa ****** dedim yaa Allah kahretsin gömdüm kafayý direksiyona
inip bakmaya cesaretim yok [emoji4]
Babam - Cami aç camýýý (el yuvarlak cizerek)
Ben - Çevirmeli deðil bu basmalý diyom [emoji28]
Babam- Bas o vakit çýldýrtma beni evladým diyo adam [emoji4] (o manzarayý göresim yok orta,sahada top ceviriyorum )
Neyse açtým camý
Babam - Bi garaj kapýsý borçlusun bana
Ben - Nasýl yani [emoji57]
indim baktým ki ne göreyim
Garaj kapýsý içine göçmüþ arabam taþ gibi çizik bilem yok
Tabi babama kitledim garaj kapýsýný [emoji28][emoji28]
Ýyi insan olmanýn da ,hoþgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alýþýk
Çok ayrýntýsýna hakim deðilim, memlekete gidince orada bir arkadaþ anlatmýþtý.
Üþüyen de güney cephe alsaydý.
Bizim binada da zeminde oturan komþu soðuk oluyor ek yalýtým istiyorum dedi . Þunu anlamadým, zemin olduðu için o eve sen daha az para verdin , ben ara kat için daha fazla para verdim. Senin evini ara kat gibi yapmak için ekstra para harcayamam ki .standartta bir sorun varsa tamam ama ekstra olmaz bence .
O komþunuzda güney cephe alsaymis. Neyse olaya tam hakim olmadan konuþup durmayayým, dýþarýdan göründüðü gibi deðildir olay .
Bir zamanlar 1 dolar =1 tl olacak demiþti.Gel gör ki USD/TRY 7.00 tl oldu
STAH USTA der ki milletin tasarrufunu;
👉 yüksek enflasyon oraný ile erittiler
👉 yüksek döviz artýþý ile erittiler
👉 mevduat faizlerini düþürerek eritecekler
bunun sonucunda;enflasyon ve döviz fiyatlarý yeniden patlayacak ve ayný kýsýr döngü devam edecek
bunun adýna;
EKONOMÝ YÖNETÝMÝ diyorlar..
Yer Ýmleri