-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
aysa
Nası bi danga ülke oldu la burası
Hergün amerikaya yahudiye siyoniste israile faize küfür eden sözde müslüman küfür ettiği adamın benjaminine yatırım yapar
zır cahil moronuda benjamine yatırım yapar
Yetmedi sorsan akıllı kültürlü çok bilmiş vatansever Atatürk'çü geçinende benjamine yatırım yapar
Ne ara nasıl bi araya geldinizde bu benjaminde
alayınız bi arada bok çukurunda toplandınız
yeni bi tarikat kurdunuzda haberimiz mi yok
Benjamin tarikatı heryerde ayrışan birbirine küfür edenler
iş benjamin olunca bi arada
Sen nası bi benjaminsin benjamin
Önce bir otur, Senin vatandaşının alın teri tasarrufu TL parası,Senin öz bankalarında son 10 senede ne getirmiş,
hesapla.
Sonra otur birde Amerikan Vatandaşının kendi parası, kendi bankasında son 10 senede ne getirmiş hesapla.
Sonra Her iki rakamı oranla..
Eğer bu hesabı yapamıyorsan, 170 kusur Milyar doları banka DTH olarak koyan Türk milletini, çaresizce bu duruma
düşürenlere de söyleyecek bir kelimen yoksa..
ASIL ZAVALLI ve VATAN HAİNİ SENİN GİBİ NE HALT ETTİĞİNİ BİLMEYENLERDİR.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
-
5.599 vurdu durdu. 5.6'ı gıdıkladı çekti.
-

Originally Posted by
martind
Senin meslek nedir ? Mühendis, doktor musun ? Üreten biri misin yoksa kan emici esnaf mütehaitlerden misin ?
Malesef öyle bi sıfatı yok iğrenc bir mesleği var bir tür agır işçi ama dün akşam cafede konustuğumuz ağir işciler kadar bile onuru olmayan bir is. Dolar zipladimi biraz dolar topiğine gelip ger zekalica yorumlar yapmak kısaca dolar topiği trolü
bir halt olacağı yok.
-
Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Originally Posted by
rxpu
5.599 vurdu durdu. 5.6'ı gıdıkladı çekti.
Bu dolar/TL size her geçen gün yeni söylemler söyletmeye başladı
-

Originally Posted by
aysa
Eşşeği ve eşşekleri çok severim sen eşşek bile olamazsın
Eşşek çok çalışkan onurlu gururlu ve cesur hayvandır yiğit hayvandır hain lik yapmaz
benjamini hiç sevmez anlamaz
Senin gibi benjaminsever olmaz hiç bir eşşek ben görmedim
Ben hayatımda kıblesi benjamin olmuş hiç eşşek görmedim
Eşşekler çalışkan onurlu gururlu çok sevimli hayvanlardır
Eşşeğin haini olmaz benjamincisi hiç olmaz
Eşşek konusunda yazdıklarını okuyunca sana hak verdim. Sen essek gibi mübarek bi hayvan olamazsın olsan olsan essek sahibi olursun
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri