-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Halbuki ne güzel ülke ekonomisine katkısı var...Yazarkasa gibi çalışıyor...Ben olsam o kadar turistik iken Sultanahmeti de ücretli yaparım oradan da para kazanırım...Ülke 1 cente muhtaç yeniden...Eskiler bu söylemi bilirler...
60 tl giriş ücreti var Türkiyede her müzeyi gezdim.
Ayasofyanın fiyatına kızdım girmedim
cami olursa bedavaya gezerim
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Halbuki ne güzel ülke ekonomisine katkısı var...Yazarkasa gibi çalışıyor...Ben olsam o kadar turistik iken Sultanahmeti de ücretli yaparım oradan da para kazanırım...Ülke 1 cente muhtaç yeniden...Eskiler bu söylemi bilirler...
Ayasofya tartışmasını biran önce bitirelim daha meleklerin cinsiyetini tartışacağız..
-
Dünyaya dünya kadar borçlanırsan, senden alacaklı olanların Ayasofya değerlendirmesi önemlidir.
Ayasofya herhangi bir ilde camiye çevrilen bir kilise değil.
O bir simge.
Batı dünyasının tarihinde önemli bir simge. Bir sembol.
Ben yaptım oldu demek sıkıntı yaratmaz mı diyorsunuz?
-
Ahir zamanda camiler (Müslümanlarla) dolup taşacak ; Lakin içlerinden bir tek "mümin" çıkmayacaktır.
Hz. Muhammed
-
"Ankara ve İstanbul'u yönetmek tecrübe ister" demiş Özhaseki...
İzmir'i kategori dışında tutmuş.
Ya İzmir'i yönetmek tecrübe gerektirmiyor, ya da İzmir'den umudu kesmişler.
-
Kendisinin ne tecrübesi varmış BOYDAK tecrübesi ve sırtımı ağaya yasladım vizyonsuzluğu ve kişiliksizliği dışında...Daha onun hesabını veremiyor...
-
Dolar Haftalık. Bu hafta ve önümüzdeki hafta mühim. 3 te 2 ile öncü sistemler 3 hafta önce al vermişti. Son Most sınırda. Al verip vermemesi önemli.
-
Yılların Özeti şöyle..
Yıktı harap etti köyü,
Mezarına bir tas suyu,
Dökeninde...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules