-
-
-

Originally Posted by
things
Arbirtaj da böyle bir marj daha önce hiç görmedim sayın rxpu, umarım ne yaptıklarının farkındadırlar
Dünyada çeşitli ülkelerde uzun zamandır var, Hatta örneğin Çin'de devlet kontrolünde sistematik bir arbitraj dahi var. Onshore Yuan, Offshore Yuan. İkisi de ayrı ayrı trade edilebiliyor.
-
-

Originally Posted by
Egeli
Türkiyede çözüm aşağı yukarı değişmez.
Ekonomi yönetiminin başına sana borç verenlerin güveneceği birini geçireceksin
veya
yabancılardan para istemeyeceksin. Gönül isterdiki para ihtiyacımız olmasın
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bundan sonra yabancılardan para istemeyerek oluşturulacak bir ekonomik sistemin her ne koşulda olursa olsun ve ne kadar acı çekilirse çekilsin Türkiye için daha yararlı olacağına inanıyorum.
Cari fazla , mali disiplin ve sıkı para politikası. Bunları uygularken sistem küçülse dahi o senin öz küçülmen. Yani gerçeğin ta kendisi. Ve gerçek bir döngüde ilerlersen ileri vadedeki düzelme de kalıcı olacaktır.
Küçülmen ,daralman gerçek ekonomik potansiyelin ile uyumlu olsun ve bu noktadan yüksel, kimseye de muhtaç kalma.
Bunun dışındakiler çözüm değil sadece bunu ülkeye çözüm diye dayatanların çıkarına olan bir durum.
-
5.30 u tekrar gorecek mi sizce arkadaslar?
-

Originally Posted by
feveran99
5.30 u tekrar gorecek mi sizce arkadaslar?
cuma öğlenden sonra gel
yatırım tavsiye değil
-

Originally Posted by
rxpu
Ben bundan sonra yabancılardan para istemeyerek oluşturulacak bir ekonomik sistemin her ne koşulda olursa olsun ve ne kadar acı çekilirse çekilsin Türkiye için daha yararlı olacağına inanıyorum.
Cari fazla , mali disiplin ve sıkı para politikası. Bunları uygularken sistem küçülse dahi o senin öz küçülmen. Yani gerçeğin ta kendisi. Ve gerçek bir döngüde ilerlersen ileri vadedeki düzelme de kalıcı olacaktır.
Küçülmen ,daralman gerçek ekonomik potansiyelin ile uyumlu olsun ve bu noktadan yüksel, kimseye de muhtaç kalma.
Bunun dışındakiler çözüm değil sadece bunu ülkeye çözüm diye dayatanların çıkarına olan bir durum.
Ben hala bu ülkenin gençlerinin bunu yapabilecek kabiliyette olduğuna inanıyorum. Ama bizim gibi kuralsızlığı kural belirleyen orta yaşlılar ve yaşlıların kabulleneceğini düşünmüyorum.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri