-
İstanbul seçim sonuçlarını ve yapılan itirazları değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Fark çok hızlı bir şekilde azalıyor." dedi.
-
İstanbul İl Seçim Kurulu ise CHP'nin, "yeniden oy sayımının tedbiren durdurulmasına" ilişkin talebini kabul ederek, sayımın tedbiren durdurulmasını kararlaştırmıştı.
Bu karara yapılan itiraz üzerine toplanan YSK, İstanbul'da 7 ilçede geçersiz oyların yeniden sayımının durdurulması yönündeki İl Seçim Kurulu kararını kaldırdı. Karar doğrultusunda bu ilçelerde geçersiz oylar yeniden sayılacak.
-

Originally Posted by
effendy75
Ucu açık desek daha doğru.. seviye vermemiş olmak adına..
Anladım. Ucu açık cevabı yeterli oldu. Teşekkür ederim.
-

Originally Posted by
ayhan53
orada 100 yazıyordu afaki bir rakamdı ama 10 da şu an için afaki
Evet afaki rakam Sayın Ayhan. Hani serbest marjda açılan kağıtlar olurdu ve o günkü çubuk afaki olurdu. Aklıma takıldı hani göz korkutmak için bile çizgiyi at bırak yapabilir mi diye düşündüm. O piyasaya hiç hakim değilim derinlik ve hacmini hiç bilmiyorum ve o yüzden sorma gereğinde bulundum. Ama anladığım kadarı ile matematiksel olarak yapma şansı varmış.
-
Emirates NBD, Denizbank'ı Sberbank'tan 15.48 milyar TL'ye alacak, işlemin Q2'de tamamlanması bekleniyor
bir halt olacağı yok.
-
USD 240
-
-
tüik: Yurt içi üretici fiyatları mart'ta aylık %1,58
1 in altı bekleniyordu
doalrın seyri ve bu nisanda faiz azaltımını engeller
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız