-

Originally Posted by
tospa
Çatalca, Silivri, Kartal dan sonra Maltepe de de bütün oylar yeniden sayılıyormuş.
Yeniden sayım kararları da taksit taksit geliyor ha..
-
-
çoktandır bakmıyordum. haftaya dönüş var nedir son durumlar diye bugün faiz başlığına bakayım dedim.. 2 ay önce 4,40 tan bağlamıştım bugün 3-3,5 lardan bahsediliyor. yuh dedim. 2 yıl öncesinden kötü yanlış hatırlamıyorsam.
siz kaçlardan bağlıyorsunuz kuzucukları son zamanlarda sayın dolar lobisi?
-
iş ciddiye binmeye başladı.Yakında önce pompeo ve en son trump patlatacak bombayı..
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Türkiye'nin Rusya'da S-400 alımına ilişkin yorum yaptı. Pence, "Türkiye’nin S-400 alımı NATO'ya çok büyük risk arz ediyor. Eğer Türkiye S-400 alımına devam ederse F-35 programından çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalır. Türkiye mutlaka bir seçim yapmalı" dedi.
-
Atı alan ANITKABİRE gitti...
-

Originally Posted by
DeliKAN
Yeniden sayım kararları da taksit taksit geliyor ha..

İl seçim kurulu Maltepe deki tüm oyların sayım kararını iptal etmiş. Şimdi top YSK da. Konuş YSK
)))
-

Originally Posted by
tospa
İl seçim kurulu Maltepe deki tüm oyların sayım kararını iptal etmiş. Şimdi top YSK da. Konuş YSK

)))
Milli iradeye darbe
[emoji11] [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
dimitris
Doların neden 8 lira olduğunu açıklamaya yetecek kadar küçük bir şey olsa yeter . Hani böyle kimse hükümete kızmayacak kadar . Ytd
Bu saatten sonra her şeyin suçlusu hükümet olacak ve kızılacaktır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri