açamayacaðýn kapý yok pencere ev oto fark etmez.
https://tr.banggood.com/Broken-Key-T...r_warehouse=CN
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Gidin siz bulun, o zaman.
Iki cins metal dedektörü vardir, 1. metallerin manyetik rezonanstaki deðiþimini izler, sinyal verir birakin evi topraktaki mineral yapýsýndan bile sürekli sapýtýr.
2. Olarak, toprak radari denilen VLF dedektörler vardir, bunlar topraktaki yapýdan etkilenmez, fakat yönlendirildiði yerdeki tum metallere tepki verir.
Benim bilgim bu kadar, buyurun siz daha ayrýntýlýsiný yazin da ben de öðreneyim.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Altýnlar için güvenilir bir liman arayan, emanet olarak bana býrakabilir..
Yöneticiden daha güvenilir bir yer olamaz..![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Daðýlalým beyler, buradaki profesyonel hirsizlarin dersi bitti, kapýnýzýn arkasýna gardrop devirmeyi, PVC pencerelerinize içeriden sac vidasiylan bir kac yerden sýkmayý unutmayýn!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Þimdi direk link bulamayacaðým ancak manyetik rezonans ile beraber ground penetrating radar(sanýyorum VLF nin yüksek frekanslýsý) taramasýný biraraya getirip uygun anten ve yazýlým vasýtasýyla çözümleyen sistemler. Geliþmiþ GPRlarýn da baþarýlý olduðunu iddia edenler var.Tabi bütün bu firmalarýn hepsi mi definecileri kekliyordur bilemem,illa içinde gerçekten iþ yapaný vardýr,yüksek teknoloji firmalarý prestijlerini sarsacak topa girmemiþlerdir diye düþünüyorum.
https://kts-electronic.com/en/ground...-gpa-1000.html
Yer Ýmleri