Güzel kardeþim ben uufuk beyi de tanýmam, arþivini de bilmem bu forumu da çok iyi bilen bir insan deðilim ayrýca burda kimseyle tanýþýklýðým yoktur. Ýster inanýn ister inanmayýn. Ayrýca ben bu forumda kimseden yardým istemiþte deðilim. Kýsaca forumda bir yabancý gibiyim Nacizane iyi niyetle bu sayfaya birþey yazacaktým ve yazdým sonradan da sildim. Baktým bir tartýþma ortamýna girerim korkusuyla yazýmý sildim ve yerine bu iþareti ",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,," koydum. Zira uufuk bey yukarýda bir uyarý(*) yapmýþ o uyarýyý dikkate alarak yazdýðýmý sildim. Daha sonra uufuk beyde ",,,,,,,,,,," bu ne anlama geliyor diye pm atmýþ. Ve yine bu pm istanaden yazýpta sildiðim þey olaný, 1-2 cümle ile cevapladým. Hepsi bundan ibarettir. Ayrýca cengizz olan ben çok fazla önemsenecek biride deðilim, bu iþlerden de fazla anlamam, teknik bilgim yok denecek kadar azdýr. Formül bilmem, algoritma bilmem ve buna raðmen kimseden yardým istemiþ deðilim. Ayrýca binlerce insanýn üye olduðu forumda bazý önemli nickler gözüme çarpýyor bu kadarýný tanýyorum. Kimseyi tanýmak zorunda da deðilim. Gittikçe batmamýnda önemi yok, yerin dibine de girsem çok önemsemem. Kimsye saygýsýzlýk etmemiþim. Tarzým gereði yazý üslubum bu. uufuk bey saygýn bir insandýr ve katýlýyorum. uufuk beyi inanýn tanýmam ve tanýmak zorunda da deðilim sizi veya bir baþkasýný. Ýyi niyetle bir pm'a cevap yazdým. Hay yazmaz olsaydým. Kimseden itibarda beklemiyorum. Yine söylüyorum kaale alýnacak önemsenecek biri deðilim. Hepiniz haklýsýnýz ama özür dileyecek bi saygýsýzlýðým olmadýðý için özür dileyemiyorum kusuruma bakmayýn.
-PM'larýn bu þekilde teþhir edilmesi çok yanlýþ. Adý üstünde "PM" ,
insanlarýn özeli /mahremiyeti denen þey var. Doðru bulmuyorum.
*Tartýþmanýzý ZELLO da yapýn lütfen konu kapanmýþtýr.... (bu uyarýya istinaden yazýmý sildim)

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri